Amintiri din Făgăraș

N-am reușit să ajung alaltăieri pe Moldoveanu, așa cum mi-am propus, dar am avut parte de o aventură la care nici nu visam. Ceva între The Blair Witch Project și un reality-show de tip survival. Făgărașul mi-a predat cu asprime câteva lecții importante și m-a răsplătit la peste 2,400 de metri cu niște priveliști vindecătoare. Despre ce a fost vorba vă povestesc în numărul din octombrie ale revistei The One. Deocamdată, vă las să vă clătiți privirile:

:: primele șase fotografii sunt ale lui Dorin, celelalte șase sunt ale mele, pe ultima a făcut-o Ștefan.

  1. Fotografii de calitate.
    Culoarea albastra intensa din cer a presupus fie un filtru polarizor, fie usoare prelucrari de culoare ulterioare.
    Traseul prin Valea Rea spre Moldoveanu nu este unul usor si prespun ca nu v-a ajuns timpul sa il parcurgeti complet.
    La intoarcere, cred, v-a apucat intunericul (trimiterea la The Blair Witch Project).

    (sper ca n-am deconspirat prea multe din ce o sa apara in The One) 🙂
    Numai bine.

    Viorel T

  2. Anul acesta la insistentele mamei(45 de ani) si ale matusii mele(venita tocmai din Canada,55 de ani) am fost si eu pentru prima data pe munte, la 21 de ani. Am stat 5 zile si am avut un traseu de cosmar, gandindu-ma la cat de greu era rucsacul,15 kg.
    Eu spre deosebire de tine am ajuns pe Moldoveanu in a3a zi…si a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea, cuvintele chiar nu au cum sa explice acele sentimente pe care le simti la 2544. Cu siguranta a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea si o voi repeta curand.
    Ma bucur enorm ca si tu promovezi mersul pe munte si poate incet, incet o sa se schimbe numarul celor care merg pe munte, acum fiind 80% turisti 20% romani.
    Succes

  3. Jeansi si tenisi in Fagaras? In drum spre Moldoveanu? Cred ca din aceasta cauza nu ati ajuns pe varf…Moldoveanu vrea respect. 🙂
    Noi am plecat spre varf din refugiul Vistea, am ajuns intai pe varful cu acelasi nume si apoi pe Moldoveanu. Am prins o ceata densa si am experimentat pentru prima data efectul acela de halou in jurul umbrelor proiectate in ceata…spectru Broken parca se numeste.
    Keep on walking! 🙂

Leave a Reply