Două cursuri PCM în iunie

La jumătatea lui iunie, am să vin în țară pentru două ediții ale cursului PCM, pe care îl susțin de doi ani sub egida școlii de afaceri EXEC-EDU. Am fost foarte mândru să aflu că la Gala Premiilor Business Edu, unde PCM a primit anul trecut Premiul “Programul de Training al Anului”, anul acesta Exec-EDU a fost desemnată Compania de Consultanță a Anului.

Cele două cursuri vor avea loc pe 18 – 20 iunie 2012, respectiv 21 – 23 iunie 2012 la București. Există o reducere specială pentru “early birds”, cei care se înscriu și plătesc până pe 11 mai. Găsiți toate detaliile despre înscriere pe cumcomunici.ro.

Process Communication este o teorie a personalităţii şi un model contemporan de comunicare care te învaţă cum să te faci ascultat, nu doar auzit de ceilalţi. Este folosit cu succes de mii de profesionişti din întreaga lume, de la astronauţii NASA la comandantul suprem al forţelor NATO, generalul Wesley Clark, de la manageri şi preşedinţi de multinaţionale la fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton.

Felul în care oamenii percep lumea, canalele prin care comunică, impulsurile care-i motivează şi felul în care se comportă sub stress diferă în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Modelul Process Communication te învaţă cum să comunici cu oamenii “pe limba fiecăruia”, astfel încât să te faci înţeles şi plăcut chiar şi de oameni cu personalităţi foarte diferite de a ta.

Află mai multe:
Ce este PCM | Ce câştigi dacă urmezi acest curs
Cui se adresează | Înscrie-te

  1. salut,
    offtopic. De ce nu iei legatura cu dna Simona Cretu si Nicusor Dan?
    Sunteti exponentii acelorasi idei. Poate faceti, cu ajutorul nostru, ceva pentru Romania. Numai bine si suntem alaturi de voi

  2. mai pe scurt: de ce nu intri in politica? cei doi sunt: unul in lista pentru CG iar celalt candidat la primaria capitalei…macar sa fii alaturi de ei in campanie. daca esti deja implicat atunci scuze

Leave a Reply