Dă șanse speranței cu Hospice Casa Speranței în București!

Atunci când puține lucruri mai pot fi spuse, când efortului de a trăi firesc viața i se împotrivește suferința, există încă speranță. Însă speranța bolnavilor diagnosticați cu boli incurabile depinde în mare măsură de cei din jur, de ajutorul și de dăruirea lor pentru viețile semenilor lor mai puțin norocoși decât ei.

Hospice Casa Speranței se numără printre acele inițiative vitale pentru speranțele celor care nădăjduiesc o viață mai bună. Echipa HOSPICE asigură servicii gratuite pentru pacienții cu boli incurabile și urmează să construiască până în vara anului 2013 un hospice cu 30 de paturi în București.

Poți ajuta la construirea acestui spațiu atât de necesar în capitală printr-un SMS la 8838 în valoare de 2 euro, dacă suni la 0900900260 pentru a dona 5 euro, sau 0900900262 ca să donezi 10 euro.

Statisticile arată că peste 5000 de oameni mor anual de cancer în București și că doar 7% din bolnavii de cancer din România beneficiază de îngrijirile paleative care le alină durerea și le pot reda speranța.

Misiunea HOSPICE este introducerea și dezvoltarea îngrijirilor paleative pentru bolnavii din România, promovarea serviciilor la nivel național prin programele specifice de educare, informare și advocacy. Și tu îi poți ajuta să reușească!

:: citește mai multe despre inițiativa HOSPICE în București pe hospice.ro/hospicebucuresti

  1. Buna seara ,
    Ma iertati ca va deranjez asa de tarziu cu acest e-mail.Vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre fetita mea Leontina Nicoleta.Pana acum a publicat ziarele Jurnalul National,Libertatea, Gazeta de Sud, Ziarul Lumina si sau alturat si alte site-uri si bloguri.Dar ne dorim sa luptam in continuare pentru fetita noastra pentru a strange banuti necesari interventiei chirurgicale la ochi.Iar suma stransa pana acum nu este de ajuns pentru a o opera.Si nu dorim sa ne blocam aici.Doar cu sprijinul d-voastra cresc sansele pentru a strange suma necsara de 35.000 de euro in acest pret incluzindu-se operatia si restul cheltuielilor aferente vize,transportul si controalele aferente dupa operatie.

    Despre Leontina mai multe informati le gasiti pe:http://leontinanicoleta.blogspot.com/

    Va rog frumos sa-mi lasati un e-mail la adresa violetaleontina@yahoo.com daca puteti scrie un articol!
    Va multumim anticipat!

  2. Ma bucur sa vad ca sunt sperante pentru cei care viata le da lovituri- bolnavii de cancer. Putini din bogatii Romaniei se ocupa sa doneze putin pentru asa ceva. Am trecut prin ceva similar-umanitar, cu fiul meu acum cativa ani…Avea nevoie de o operatie in China. Nu vreu sa va spun la cate usi am batut…la ce umilinte am fost supusa…Numai ca pe ultima suta de metrii s-a gasit un OM care a facut posibila operatia. Din pacate fiind ceva experimental nu a dat “roade”. Ca parinte speri in orice pentru copilul tau.

Leave a Reply