Plantarea bună trece înot primejdia rea la Swimathon

Sunt multe feluri în care poți ajuta plantările de copaci ce redau aerul curat și pădurile verzi locuitorilor din orașele amenințate de poluarea excesivă. Dintre toate, o mână de oameni care iubesc sănătatea și natura au ales voluntar să ajute cauza plantărilor Asociației MaiMultVerde printr-o întrecere specială de înot.

Vladimir Drăghia, Ștefan Lungu, Sergiu Machidon și Alexandru Dina promit să înoate 70 de lungimi de bazin și să strângă 1500 de euro din donații pentru plantările MaiMultVerde de la Ploiești în cadrul evenimentului de fundraising Swimathon.

Înotătorii caritabili din Echipa Verde a Swimathonului au însă nevoie de susținerea ta pentru a reuși să-și îndeplinească planul: răsplătește-i pentru fiecare lungime de bazin sau cu o sumă fixă printr-o donație pentru copacii ce vor fi plantați de voluntarii MaiMultVerde lângă Ploiești în toamna 2013.

Swimathonul are loc sâmbătă, 6 iulie, în bazinul olimpic exterior al Complexului Sportiv Lia Manoliu din capitală. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor merge exclusivecătre cauze sociale și de protecția mediului din România. Înotătorii susținători ai MaiMultVerde vor concura în fața publicului ca să facă posibilă realizarea proiectului ”Barieră naturală de copaci la Ploieşti”.

Cu ajutorul voluntarilor și a susținătorilor proiectului, o nouă  pădure de cca. 15 ha a fost plantată și întreținută de MaiMultVerde lângă Ploiești în ultimii patru ani, acesta fiind ultimulan în care se mai fac lucrări de întreţinere şi completare pentru a ajta dezvoltarea pe termen lung a pădurii. Scopul proiectului este să creeze în viitor o ‘centură verde’ în jurul orașului, ce va proteja ploieștenii de efectele nocive ale poluării industriale.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Evenimentul de fundraising este co-organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

:: donează aici pentru înotătorii MaiMultVerde (Echipa Verde)

:: citește mai multe detalii pe swimathonbucuresti.ro

:: via maimultverde.ro

Leave a Reply