Sunt onorat să prezint cel mai important eveniment de business al anului

Robin Sharma live la Bucuresti

Pe 17 septembrie voi avea onoarea de a prezenta cel mai important eveniment de business al anului din România, seminarul Best performance tactics for success, și de a-l introduce pe unul dintre cei mai renumiți autori în domeniul leadership-ului la nivel mondial, Robin Sharma.

Îi sunt recunoscător lui Robin Sharma pentru că, datorită lui, milioane de oameni își ridică în fiecare zi ștacheta mai sus și reușesc să fie mai buni.

Seminarul de la București este singurul eveniment public susținut de Robin Sharma în Europa în 2015.

Cei prezenți la eveniment vor afla care sunt cele 7 obiceiuri ale leaderilor extraordinari; cele mai performante 8 tactici pentru a avea rezultate deosebite, mai ales în perioade foarte intense și pline de provocări; tacticile specifice pe care companiile de succes le folosesc pentru a face o treabă extraordinară; cele 4 unelte pentru a avea echipe foarte performante și o cultură organizațională de succes, dar și lecții personale de leadership personal pentru a-ți păstra concentrarea și a trece cu bine prin perioade dificile.

Mai multe detalii aici.

  1. Felicitari!
    Robin Sharma, pe langa faptul ca pune sufletul in tot ceea ce face, are si un caracter de nota 10. Nu spun asta dintr-o experienta personala, ci din parerile altor oameni, din modul in care isi expune ideile. E o banuiala totusi, dar asta e prima impresie pe care si-ar face-o oricine despre el.

Leave a Reply