Despre curajul de a ne lăsa văzuți

Dragoș Bucurenci „Despre curajul de a ne lăsa văzuți” Curtea Veche

Joi, 8 decembrie 2016, începând cu ora 19.00, vă aștept la Cărturești Carusel (Strada Lipscani 55) pentru lansarea noii mele cărți, „Despre curajul de a ne lăsa văzuți”, apărută la editura Curtea Veche. Îi veți putea asculta pe realizatorul TV Cătălin Ștefănescu, pe consultantul de business Cosmin Alexandru, decan al The Entrepreneurship Academy, și pe Iren Arsene, director general al Curtea Veche Publishing. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

Multe dintre textele cuprinse în carte s-au născut în paginile Elle, Esquire, The One sau pe scena conferințelor TEDx, dar cartea este rezultatul unui proces de distilare care a durat aproape un an. Am făcut o selecție atentă, am rescris și am dezvoltat textele vechi și am adăugat altele noi. Rezultatul este o pledoarie pentru vulnerabilitate, exemplificată prin mai multe exerciții de auto-dezvăluire.

Pe coperta cărții, Cătălin Ștefănescu a scris următoarele:

„O limpezire a felului în care vezi lumea, dar și pe tine însuți nu e doar o chestiune de igienă a sinelui, ci și una de datorie. Dac-o apuci la un moment dat pe drumul ăsta, Dragoș Bucurenci e un excelent partener de călătorie. E cineva care-ți povestește cu onestitate despre propria maturizare și despre bucuria de a-și cunoaște și asuma slăbiciunile.” 

„Despre curajul de a ne lăsa văzuți” poate fi comandată cu un autograf personalizat pe site-ul editurii Curtea Veche.

Ne vedem joi 🙂

  1. Cred ca aceasta carte este “responsabila” pentru cateva mii de oameni care au iesit in strada, pe care cartea i-a luminat si a reusit sa ii trezeasca din amortirea mintii si a sufletului, pe scurt le-a eliberat mintea si mai ales sufletul.

  2. Marylena C. Goia

    Nu ti-am citit cartea, dar posibil s-o fac, cand voi primi urmatorul colet din Romania. Oricum eu am apreciat prestatia ta din “Supravietuitorul”

Leave a Reply