Scurt, stimabile! Daca ma iubesti…

Amza Pellea in rolul lui Farfuridi
(1959)

Tin foarte mult la comentariile de pe acest blog, motiv pentru care insist ca ele sa apara pe prima pagina si nu intr-o fereastra separata. Dar nu mi se pare cinstit fata de cititorii blogului sa nu reactionez la niste comentarii kilometrice care ameninta sa transforme acest blog in terenul de joaca a doi, trei useri. Incontinenta de idei nu se trateaza, dar se sanctioneaza.

Calitatea acestor comentarii ii priveste pe autorii lor. Lungimea lor ii priveste/plictiseste insa pe cititorii acestui blog si pe mine. Ca atare, voi impune o regula de lungime a comentariilor: cele care depasesc 2000 de semne vor fi sterse. Nu am de gand sa aplic aceasta regula retroactiv. Dar voi sterge de acum incolo si comentariile succesive ale aceluiasi user care, insumate, depasesc 2000 de caractere.

Asadar, scurt, stimabile, scurt, daca ma iubesti: dorinta adunarii…

  1. Eu am o propunere..sper sa nu o iei ca forma de rezistenta la km scrisi de comentarii la blogul tau si atitudinea ce ai luat-o..insa poate faci selectii si..din ce e mult lasi ce e mai bun..din ditamai comentaroiul:p ca sa nu se supere lumea:)
    A.

  2. patetic. cum au inceput sa se manifeste si cei care te apreciaza mai putin, inchizi robinetul. ce credeai, ca va curge mereu cu laude? apoi, alea-s simple, gen: “foarte tare, bucurenci!”. nu sta lumea sa elaboreze si sa explice ce ii place. nu ma asteptam. e un fel de “scurt, stimabile, si doar daca ma iubesti”.

  3. Hopa! S-a burzuluit “Big Brother” si ne-a pus la colt. E drept ca pt. cei “care se drogheza cu munca”, incontinenta de idei pare absurda. Ea poate fi un indiciu al gandirii. Stiam ca regurgitarea comentariilor indigeste iti va provoca o pofta nebuna sa cenzurezi. Doua tipuri de ipocrizie icnesc in replica ta. O ipocrizie tonto-manifesta: tii foarte mult la comentariile de pe blog dar “calitatea lor ii priveste numai pe autori” (tu fiind ocupat doar sa le masori cu sublerul, pt. a fi sigur ca incap in patul ala Procust-Bucurencian de 2000 de caractere. A doua ipocrizie, secreta, intima si irefutabila deghizeaza in grija pt. cititorii blogului, incapacitatea ta de a incasa o critica articulata de la un “non name” (daca primeai criticile alea de la Andrei Plesu le inramai si faceai poze cu ele, de la distanta e drept, ca sa nu se vada decat semnatura!). De ce am postat comentarii kilometrice! Pur si simplu fiindca este mai dificil sa dezamorsezi niste aberatii decat sa le amorsezi!
    P.S. Le multumesc Mirunei si lui Mourice ca “s-au lasat plictisiti” de comentariile mele si le cer scuze tuturor celor care au fost “bagati la nisa” din cauza mea.

  4. Opiniile sint libere, nu si obligatorii. Iar daca vrei neaparat, poti sa desfiintezi pe cineva in 10 semne. N-ai nevoie de mare virtuozitate intr-ale conciziei, ca sa te faci inteles in mai putin de juma’ de pagina. Si pana la urma, blogul este o ograda personala, daca esti rugat sa te descalti la usa, ori o faci, ori nu te mai intorci.
    E simplu.
    ….9, 8, 7, 6..still counting.

  5. Cristian Roman

    salut, e ok asa, unele posturi nu prea au ce sa caute. eu mai sterg posturile duble, se mai intimpla, in rest las tot. tu stii, e blogul tau.
    salut!

  6. nu cred ca e bine, eu de exemplu regret ca la evz ca nu apare numarul de cuvinte in dreptul unui comentariu, ci doar vizualizarile (ceea ce reflecta poate timpul de cand s-a postat sau atractivitatea titlului) – iar cele care merita citite sunt de obicei peste cele 255 de caractere.

    Probabil ai avut parte de comentarii ale unor logoreici, dar poate vei primi si o poveste interesanta ce se va intrerupe fix in partile esentiale…

Leave a Reply