1. Babacloanta

    N-am mai ras de mult asa, plus ca m-au luat amintirile cand l-am vazut pe Chirila cu plete. Eniuei, ca sa zic asa, ai cam comis-o si tu cu escheipismu’ si goloazurile…

  2. Cum pot niste versuri sa fie “toante” si “uschite”?! si sa zgaraie memoria, fie ea colectiva sau individuala?!Biata limba romana… parca asta era chiar mesajul postingului de fata, nu?

  3. Senzationala este situatia in sine, (antitetica, de fel): trei baieti destepti, care folosesc cuvinte mari si intelepte (de neinteles pentru “plebe”), disecand “o mana” de versuri, izvorate probabil nu dintr-un put de inteligenta. :)) Ei, asta chiar ca m-a facut sa uit de faptul ca RADET ne lasa fara apa calda timp de o luna! =))

  4. Senzationala este situatia in sine, (antitetica, de fel): trei baieti destepti, care folosesc cuvinte mari si intelepte (de neinteles pentru “plebe”), disecand “o mana” de versuri, izvorate probabil nu dintr-un put de inteligenta. :)) Ei, asta chiar ca m-a facut sa uit de faptul ca RADET ne lasa fara apa calda timp de o luna! =))

    later edit: iertare, stapane! am uitat sa ma prezint! 🙂

Leave a Reply