Best of “Linia verde”

La finalul emisiunii pe TVR1, am facut o retrospectiva a problemelor de mediu cu care se confrunta Romania, asa cum au fost ele vazute la Linia verde.

Ultima editie e filmata la Camera de Garda a Spitalului Floreasca, pentru ca legatura dintre mediu si sanatate nu trebuie niciodata subestimata. Mediul nu e o moda, un moft, un lifestyle 2007, e o strategie de supravietuire.

La sfarsitul emisiunii, am luat toate problemele mediului si le-am pus la propriu pe masa ministrului Attila Korodi. Am primit, in schimb, un cadou: un bradut adevarat, care ma vegheaza chiar acum din biroul de la “Salvati Delta”.

Din pacate, ora de difuzare a fost schimbata de la 21:20 la 20:20 asa ca banuiesc ca unii telespectatori au mai prins doar finalul. Emisiunea poate fi vizionata pe site-ul TVR (ai nevoie de RealPlayer, care poate fi descarcat gratuit de aici).


Ce urmeaza?


Romania Verde in fiecare vineri, la 20:30, si in reluare sambata, la 11:30, pe Realitatea TV.

Prima editie e despre acei barbati minunati si pustile lor distrugatoare, adica despre vanatori.

Din 5 octombrie pe Realitatea TV si pe Trilulilu.ro.

  1. A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blog-ului…sa inteleg ca daca nu va convine o idee sau critica sunt bannat?

Leave a Reply