Secretele ascensiunii lor

Maine, miercuri, 10 octombrie, la sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, incepand cu ora 14:30, are loc lansarea portalului Mentorship, un portal dedicat mentoratului (am mai scris despre acest portal aici).


Lansarea portalului este, propriu-zis, o conferinta despre secretele succesului mai multor personalitati: Oana Pellea, Mihaela Radulescu, Leonard Doroftei, Alexandru Gavan si Andrei Cohn.

Conferinta va fi moderata de subsemnatul. Mai multe detalii pe Mentorship.ro.

  1. Despre Oana Pellea, Mihaela Radulescu, Leonard Doroftei pot spune că nu a fost nevoie decât de talent, muncă şi… o mică doză de noroc. Despre Alexandru Gavan şi Andrei Cohn nu pot spune nimic, probabil că nu s-au ridicat atât de mult încă. Pictura, alpinismul… nu sunt încă zone de interes pentru poporul român. Poate dacă ar avea fiecare televizune o ora de cultură pe zi, dacă am vedea pe Alexandru Gavan şi Andrei Cohn câte un minut pe zi la fiecare televiziune. Sau măcar un minut pe săptămână. Românii îşi acoperă valorile cu uitare. Uitarea începe cu lipsa de interes… ne mai aducem aminte de ei atunci când se aude o “veşnică pomenire” în miros de tămâie.

Leave a Reply