Leadership creativ

Asociatia Erudio, care ofera un program de leadership creativ de 3 luni pe numele sau “Erisma”, s-a gandit sa le ofere celor care vor doar sa guste din aroma acestui program o zi in care se pot intalni cu trainerii, profesorii sau absolventii “Erisma”: Oana Pellea, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Robert Turcescu, Mihai Ghyka, Liviu Papadima, Alexandra Olaru, Marian Popescu, Dana Untescu, Cosmin Alexandru.

În vâltoarea guruielii de import care a cuprins toate domeniile, ne-am gândit că n-ar strica să ne mai întâlnim şi într-o formulă autohtonă, pe subiecte concrete, de care ne lovim în fiecare zi.

Să organizăm un eveniment în care să ne ascultăm unii pe alţii, să învăţăm unii de la alţii, să ne împrietenim unii cu alţii. Să ne descătuşăm creativitatea şi să înţelegem cum putem fi lideri mai buni aici, pentru oamenii din jurul nostru. Să deschidem canale noi de comunicare cu ei, să ne exprimăm mai dezinvolt, cu mai multă pasiune, convingere şi efect.

Vă propunem o experienţă informală de o zi, prima jumătate cu câteva discursuri (scurte) şi discuţii în plen, iar a doua jumătate cu ateliere de lucru interactive.

Când spunem experienţă informală ne gândim la blugi, tricouri, cămăşi, relaxare, bună dispoziţie şi dorinţa de a oferi şi de a primi.

Un fel de casual Monday

~ Echipa Erudio ~

Mai multe detalii pe www.leadershipcreativ.ro.

Leave a Reply