Despre consumul de droguri la 100%

Am fost ieri la 100% cu Robert Turcescu si Alecu Racoviceanu (Gardianul). Subiectul a fost a doua achitare a lui Ion Ion Tiriac pentru acuzatiile de trafic si consum de droguri de mare risc si punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul de droguri.

Emisiunea poate fi urmarita aici.

Despre subiectul drogurilor mai gasiti aici pe blog o emisiune a lui Andrei Gheorghe, un comentariu despre mentinerea lui Tudor Sisu in stare de arest si un altul despre achitarea lui Ion Ion Tiriac.

  1. Pentru a-ti asuma un comportament sau o actiune dezaprobata de o majoritate covarsitoare si sanctionata de lege la noi, e nevoie ori de o mare libertate (libertate interioara) ori de o doza de nebunie. Auzind afirmatia ta ca ai consumat droguri in tari unde e permis consumul (Olanda presupun) oare cati nu te vor privi altfel acum?

  2. “Auzind afirmatia ta ca ai consumat droguri in tari unde e permis consumul (Olanda presupun) oare cati nu te vor privi altfel acum?”—> limpede, da’ real k despre ce crezi ca era…ciupa-ciups? :-))

  3. limpede, da’ real k despre ce crezi ca era…ciupa-ciups? :-))
    Andreea, nu stiu ce ai inteles tu ori poate eu nu am fost prea clar insa comentariul era laudativ. Nu multe persoane din media recunosc asa cum a facut Bucurecni ca au folosit anumite droguri. Ma deranjeaza ipocrizia unora ce pe ascuns trag cate o liniuta irr public arata cu degetul spre altii.

  4. Limpede, am inteles ca era laudativ, ma amuza doar finalul comentariului tau legat de reactiile oamenilor. Oamenii vor privi asa cum sunt invatati sa o faca, nu cred ca se vor gandi foarte mult la subiect, la diferenta dintre utilizarea drogurilor recreative si narcomania dependenta. O sa fie ori ‘whatever’, ori ‘junky-ul asta’. :-)))

  5. Am inteles Andreea. Poti vorbi despre lucruri pe care le cunosti in mananunt sau iti poti da cu parerea despre ceva ce nu stii.
    Oamenii aia care vorbesc la care te referi sunt ipocriti, cum spuneam si mai sus. Eu vorbesc aici despre droguri cu toate ca subiectul imi e asa de necunoscut incat nici macar o singura data in viata mea nu am avut contact cu un drog. Nici macar vizual(exceptand televizorul). Nu stiu care sunt efectele distructive sau benefice ale multelor varietati de substante incadrate in categoria droguri. Pavel Abraham( Agentia Nationala Antidrog) spunea intr-o emisiune ca e de acord cu administrarea anumitor substante bolnavilor in unele faze grele pentru calmarea durerilor. Deci un efect benefic pot avea uneori. Eu nestiind nimic despre subiect ma refeream doar la atitudinea lui Dragos Bucurenci, la asumarea actiunilor personale. Putea fi vorba si despre homosexualitate, despre alcoolism sau despre alte inclinatii sexuale. Sunt subiecte pe care nu le aprofundez necunoscandu-le bine, dar pentru sinceritatea si naturaletea lui nota 11 din partea mea:)

  6. Desi nu sunt consumator de droguri eu nu sunt impotriva consumului lor deci nu il consider vinovat pe II Tiriac.
    Sunt de-a dreptul revoltat de relicvele comuniste sau tipicarismul unora care tin cu tot dinadinsul sa controleze viata altora. Ce treaba are Stupidefiatul cu cei care vor sa isi traiasca viata ALTFEL ????!!!!
    Tipul asta de om sta toata ziua in fata blocului si moare de grija celorlalti. Nu suporta sintagma “none of your bussines”.

    Trebuie sa dea el verdicte?
    Daca el nu a stiut sa isi traiasca viata tine cu tot dinadinsul ca si noua generatie sa faca la fel. Si vrea sa se asigure ca nu scapa nimeni. In loc sa se uite la compromisurile pe acre ei le-au facut in trecut cu sistemul si sa-si de cu capul te pereti (pentru ca noi trebuie sa platim pentru lenea lor ) ei scot paiul din ochii noi generatie. Ramai Stoopidfiat thatae!
    Dispari generatie de fosile!

  7. Am văzut emisiunea în LIVE, a fost OK. Dar tot simt românii că baştanii mai scapă. Adevărul e că nu ştim exact ce s-a întâmplat acolo şi “distribuţie” de droguri în înţelesul justiţiar (nu al justiţiei) înseamnă şi să dai droguri şi pe degeaba.

Leave a Reply