Am migrat liniştit

WordpressAzi când m-am întors de la plantări m-a apucat o poftă nebună să-mi mut blogul pe WordPress. Adică aici. Zis şi făcut.

Nu mă-ntreba de ce-am făcut-o, nu vreau să te plictisesc cu detalii tehnice. Să zicem doar că eu mă simt mai bine scriind pe platforma asta. Şi sper că şi tu o să te simţi mai bine citindu-mă aici.

Am importat toate însemnările şi comentariile. N-au mers filmuleţele de pe trilulilu.ro. Ştie cineva vreo soluţie ptr embedding pe viitor?

În curând www.bucurenci.ro va direcţiona către http://bucurenci.wordpress.com, dar până atunci noul link trebuie tastat manual în browser.

Cam asta. N-a durat mai mult decât mă aşteptam şi n-a durut deloc. Recomand cu căldură, între mese, cu un pahar mare cu apă.

  1. dar de ce n-ai pus wordpress pe http://www.bucurenci.ro ? nu era mai simplu ?
    ca sa embeduieste clipurile de pe trilu, youtube or uateva tre sa pui codul de embed in variante de scriere cod, nu visual. ai acolo, deasupra ferestrei de scris, visual si code. cand termini de scris, intra in code si pune codul de embed din trilu.

  2. nu era. n-am acces la serverul care hosteaza http://www.bucurenci.ro si n-am chef sa ma complic acum cu asta. am sa rezolv insa povestea cu domeniul (ca paginile sa fie de forma http://www.bucurenci.ro/pagina) ptr ca WP permite chiar si in versiunea online lucrul asta.

    mersi ptr info, stiu cum se pune un cod in WP. problema este ca, spre deosebire de codul YouTube, de exemplu, codul Trilulilu nu-i e pe plac WP-ului si nu-l inghite.

    la problema asta cautam solutii…

  3. momentan nu exista solutii, exista o incercare, momentan nu merge cu trilulilu, dar merge cu altele numita vodpod, incearc-o pe aia. te lasa sa postezi filmulete dintr-o gramada de site-uri care nu merg prin scriptul [youtube=…] succese!

  4. Esti o celebritate, intotdeauna te-am vorbit de bine pe blog-urile noastre aici pe wordpress (… nu chiar).

    PS: Nu vei rezolva problema cu trilulilu, eu am primit un raspuns negativ.

  5. da. intr-adevar, pe code merge, da` nu si de la trilulilu.
    si io sunt nedumerit si caut sa stiu.
    arhi, dc stii ceva, fii mai explicit te rog, ca nu stiu la ce te referi.

Leave a Reply