Anunţ pe bune: director nepereche

Anunt director micManager experimentat, caut Asociaţie ecologistă în plină ascensiune, cu brand deştept şi angajaţi cu multă personalitate, în vederea unei relaţii serioase şi de lungă durată, bazată pe încredere, coordonare, planificare strategică şi reprezentare publică.

Posed planuri bugetare şi strategice de mariaj, ani de-acasă de management şi negociere, suflet de lider oengist, bun de vândut pe remuneraţie generoasă.

Acest anunţ se adresează doar organizaţiilor din Bucureşti. Sunt disponibil pentru drumuri în ţară, dar provincia să se abţină.

Pentru răspuns, sunt pregătit cu CV-ul, formularul de înscriere şi fişa postului, care pot fi descărcate de aici.

Director nepereche

  1. @ Jei Bei, mersi că mi-ai adus aminte să pun şi “leadership” la “romglezisme necesare”. ştii tu un echivalent în româneşte?

    @ Liviu Verziu, da.

    @ ihtys, o primă responsabilitate ar fi să citească atent anunţul din pagina asta, la care am făcut referire. e acolo o fişă de post. la ora la care scriu, site-ul e puţin down, firma de hosting tocmai ne-a anunţat că are probleme serioase cu serverul, dar cred că dacă revii mâine dimineaţă, îl vei putea accesa. dacă te grăbeşti, poţi să scrii pe office at salvatidelta punct ro si sa ceri toate documentele de recrutare.

  2. 1. Ma bucur ca ti-ai dat seama de valoarea wordpress. Blogspot definetly sucks.

    2. Atat de tare te-a deprimat plecarea noastra incat te-ai hotarat ca traiul in Suvenir nu mai are nici sare, nici piper? 🙂

    Succese ORICUM si vino in vizita!

Leave a Reply