Blog FM

Am fost la Blog FM, emisiunea realizată de Vlad Petreanu pentru News FM. Din păcate n-am mai ajuns pe bicicletă, pentru că socoteala de-alaltăieri nu s-a mai potrivit cu cea de azi. Musai să recuperez mâine şi poimâine, ca să-mi iasă planul la pedalat.

Am vorbit, cum s-a nimerit, despre bloguri, ecologie, Ion Iliescu şi Adriean Videanu. Blog FM are şi podcast. Azi, mâine, ar trebui să fie disponibilă emisia.

Am mai fost şi la Gheorghe zilele astea, dar mă îndoiesc că s-a uitat cineva pentru că era despre europarlamentare. Mare plictis, monşer!

  1. Salut, te-am urmarit (ascultat) si ieri la radio. Buna emisiunea, de laudat intentiile, intre timp am vazut si o inregistrare de la realitatea, cea cu cainii, sincer m-a facut sa regret si mai mult perioada cand mai chinuiam cate o matza pe la bloc (sa fi fost prin clasa a 7, 8 a, perioada care am tot regretat-o, deh copil imbecil eram). In fine ce vroiam sa iti spun e ca au fost destul de dure si transante clipurile care erau difuzate, mi-au facut sincer scarba, durere, si o senzatie de voma ….toate la un loc….brusc si intensiv. E adevarat ca ce am vazut erau chestii facute de minori in principiu…nu prea am ce zice, multi dintre noi asa percepem un animal, ca o fiinta pe care o putem chinui, deh nu ne putem masura fortele cu unul de statura noastra si cu atat mai mult nu dpdv intelectual. Am trecut rapid in revista senzatiile in urma emisiunii, bafta in continuare, o sa revin si cu alte posturi … si poate si cu un site (apropo de al tau cine se ocupa…??? sau l-ai facut cu vreun programel ?) Pana la o urmatoare replica a mea, Te salut cu respect

Leave a Reply