1. Eu cred ca tu nu dai doi bani pe povestea cu discriminarea tiganilor. E doar “european” si “politically correct” sa te implici in asa ceva. Am si acum in mintea imaginea aia de panopticum cu Bucurenci imbracat in tricou dupa faa cu Basescu. Un oportunism de te apuca sila. Pe astia ca tine i-as pune la turnat asfalt vreo 6 luni sa le mai iasa fitzele din cap.

  2. andrei,totusi trebuie sa recunosti ca nu exista instrumentul perfect de masurare a sinceritatii si nici cel al ipocriziei. Cred ca se apropie timpurile in care ceea ce conteaza o sa fie doar INTENTIA si REZULATATELE si nu ceea ce se ascunde in spatele lor.

  3. Inseamna ca ne asteapta o societate ca cea americana unde traiesc: toata lumea zambeste, nimanui nu-i pasa. Bucurenci vad ca da tonul: il omoara soarta tiganilor dar cand eram in clasele primare coleg de clasa cu el statea la distanta egala cu diagonala maxima de cei doi colegi rromi pe care-i aveam. Il omoara ecologia dar ii da tare pe autostrada si se lamenteaza ca nu are unde sa puna bicicleta in holul uneia dintre cele 5-6 facultati de care s-a apucat si nu le-a mai terminat.

  4. mentalitatea,principiile,iluminarile se pot schimba intr-o clipa,daramite tocmai din clasele “primare” pina acum.Dar eu vroiam sa spun altceva,si anume ca “acutul” timpurilor noastre nu ne mai permite sa urmarim corectitudinea inauntrului individual ci doar atitudinea sa in cetate,in social,in multime.Oricum,eu observ ca tu ai ceva cu bucurenci si nu ceva personal cu poluarea,de pilda.

Leave a Reply