Eşti tânăr? Te crezi deştept? Cumpăr!

Căutăm un tânăr (/o tânără; aici şi în continuare declinarea la masculin şi la feminin rămâne implicită) care

  • ştie ce vrea de la viaţă
  • nu se-apucă decât de lucruri pe care se simte în stare să le ducă la bun sfârşit
  • când pune mâna pe ceva, îi iese
  • crede că a venit momentul să treacă de la proiecţele la prima construcţie serioasă

Din ce-am primit până acum pentru postul de director la “Salvaţi Delta”, încep să cred că ne-am greşit puţin publicul. Nu căutăm un manager cu ani grei de experienţă şi chenzină de mii de euro care s-a plictisit de bussiness şi caută puţin downshifting la o organizaţie neguvernamentală.

Dacă te-ai săturat să faci chestii pentru care te laudă doar prietenii şi eşti gata să schimbi lumea, fă un pas în faţă! Nu cerem experienţă pe hârtie, cerem fapte. Arată-ne că ai făcut ceva, că ai dus o iniţiativă de la început la bun sfârşit, că ai construit un proiect în care ai crezut, că ai avut succes şi îţi garantăm un interviu. Nu contează unde ai strălucit, dacă a fost la facultate, într-o organizaţie studenţească, într-un grup de voluntari sau la o slujbă de doi lei. Convinge-ne doar că ai ieşit din mulţimea de gură-cască, că ai pus mâna şi că ai făcut din rahat bici.

Timp de 6 luni, noul om va primi consiliere directă din partea mea şi a altor oameni la fel de buni ca mine care ştiu cu ce se mănâncă o organizaţie neguvernamentală de succes.

Dar nu veni să ne spui că nu-ţi place unde lucrezi, că nu ştii dacă o să te ridici la înălţimea aşteptărilor sau că habar n-ai ce vrei să te faci când o să fii mare! Căutăm un lider, nu un administrator de bloc… Şi nu ne spune nici că iubeşti natura, pentru că ne insulţi inteligenţa…

Crezi că eşti în stare? Intră aici!

  1. Poate doar a scris un pic greshit 😉 Desi nu este mare englezit, i se poate ierta pt citatele din marele will..cel care agita o lance/ sulita ..stiti voi..

  2. Am ras cu lacrimi, pe care le-am folosit si pentru plans, dar mai ales, tot dau din cap de fiecare data cand trec la alt rand scris pe acest site!si da, sunt tanara, modesta, si mai ales, deloc modesta!

Leave a Reply