Cu o campanie nu se face CSR

Responsabilitatea socială nu ar trebui să se desfăşoare în campanii, aşa cum activitatea politică nu ar trebui să se întâmple doar în campaniile electorale.

Zice Doru Mitrana la el pe blog. Bună observaţie, simţeam şi eu că expresia “campanie CSR” mă zgârie puţin pe ureche, dar nu mă gândisem până acum serios că e aproape o contradicţie în termeni. Citeşte mai mult.

  1. Pai da!
    Intr-adevar buna obsrvatie. Poate ca ar trebui sa si facem ceva pentru ca asta sa se si intample. De asta cred ca presiunile asupra sistemului politic is mai importante decat ceea ce faci tu cu ecologia mediului. Si asta e f. importanta insa ecologia mediului social e mult mai importanta.
    Poate ca ar trebui spus ca daca luam institutiile sociale asa cum sunt si nu facem presiuni asupra lor ele nu au nici un interes sase schimbe. Insitutiile is CONSERVATOARE. Daca insa luam politicienii si aratam ce inima mare au ei pentru ca ne ajuta in diferite campanii sau ne uitam chirash la cei care uneori iau pozitii radicale fata de politicieni niciodata nu se va intampla ca guvernantii sa dea ceva mai mult de 2 bani pe cetateni si in afara campaniilor electorale

Leave a Reply