Ioi!

Vasile DancuVasile Dâncu semnează astăzi în Citynews un comentariu savuros despre lupta electorală pentru Primăria Clujului:

Venind io in Cluj, ca student, m-am tot mirat cat de fraieri sunt bastinasii din targul asta. Ioi, nu speriati la dumneavoastra, dragi prieteni maghiari, dar nu ma refer în primul rand la domniile voastre.

Nu stiu cum dracu o votat vreo 12 ani la rand pa un domn vinit de undeva din sud, cu niste pixuri tricolore pe care le punea pe orice masa pe la televizoarele pe unde umbla. Le-o spus domnu ala ca vin ungurii dinspre Oradea si toti s-o pregatit, l-o votat si iar s-o pregatit sa sa bata cu ungurii, pana intr-o zî cand s-o prins ca ungurii erau în oras de cateva sute de ani, ba chiar inaintea lor, si ca nu sunt chiar asa de periculosi daca nu depasesc 50%.

L-o votat apoi pe unu mai mititel care o pus mana pa Cartea Sfanta si le-o promis ca n-o sa faca nici o cumetrie cu ungurii cei rai, da repede o facut-o dupa alegeri o alianta, evident, cu ungurii cei buni, baietii seriosi, vechi la conducere si buni de prietesug cand este vorba de filleri ori forinti.

Nu-i nici o problema caci la viteza de reactie a ardelenilor (romani si unguri, deopotriva) lor le trebuie tri mandate ca sa se prinda! Le-o promis ca scapa si de baronii locali dar aci bastinasii nu s-o prins ca putea fi vorba doar de niste grofi, da pa aia i-o fugarit armata sovietica in toamna lui 1944.

:: continuarea aici (via Hotnews)

  1. Foarte draguta cuvantarea d-lui Dancu despre noi, ardelenii (caci ma numar printre cei care gandesc de doua ori inainte sa scoata “porumbelu” pe gura). Stau si ma intreb, oare de cine se leaga Dancu in discursul sau? Sincer, n am inteles nimic (poate ca s eu mai inapoiata, gandesc mai incet…).
    Si daca am votat un “domn vinit din Sund” si ” unu mai mititel” care e problema? O fi incurcand cumva itele pe la Bucaresti acest ultim domn? Prin doamna politica? Clujul aduce “bujetului” Romaniei undeva la 30%…hmm, oare de ce? Sau oi fi eu dezinformata si in domeniu asta.
    Oricum, de la Cluj, numa bine…:)

Leave a Reply