1. Frumoasă ,inteligentă deci fata lu tata…Băsescu Traian a dorit ca prin alegerea mezinei să producă o lovitură de imagine şi evident promovarea nepotismului. A reuşit doar a doua variantă.

  2. Pe bune ca-i penibil. Adica fata nu stapaneste deloc abilitatile de comunicare si vorbire in public. Deloc, deloc. Sunt curioasa daca ea a vrut cu de la sine putere sa iasa in fata atat de devreme (sunt convinsa ca, daca ar fi avut parte de cateva luni de pregatire in domeniul “public/ political affairs” ar fi fost macar decenta), sau daca tatal ei a impins-o de la spate. Ca daca e varianta a doua, e trist ca un om recunoscut pentru strategia politica de mare inspiratie a putut face o greseala atat de mare.

  3. Macar Ceasca si nevasta savant nu aveau studii in SUA si master luat cu 10 la SNSPA…te apuca vomitatul gindindu-te unde am ajuns. Duduia depomana se compara cu Bush jr. Mai bine i se potriveste Paris Hilton.

  4. da… este deosebit de trist. Ma revolta promovarea incompetentei prin intermediul nepotismului. Domnul Presedinte ar trebui sa faca mea culpa si sa-si tina macar de acum incolo odrasla acasa. Pretind acest lucru Domnului Presedinte.

  5. mie mi se pare ca toti sunteti cam rautaciosi si o judecati prin prisma faptului ca e fata presedintelui.
    ar trebui sa va ganditi ca oricare dintre voi ati fi avut emotii sa vorbiti un faza unui public cu atat mai mult cu cat stiati ca toti ochii sunt atintiti asupra voastra si abia asteapta sa va critice. de ce nu ii dati o sansa?

  6. @bucurenci: intr-o tara libera pot spune ce vreau, cand vreau cum vreau si unde vreau… a se face totusi distinctia clara dintre fapta si analiza pe de o parte si parere pe de alta parte… pe de alta parte, o tara capitalista (liberalo-democratica) inseamna proprietate si spatiul persoanei… prin urmare.. aflandu-ma pe blogul tau (proprietatea lui dragos bucurenci), este normal ca tu sa faci ce vrei… si eram 100% convins de stergerea comentariului meu… asa k nu ma ingrijorez.. eu foloseam o metoda argumentativa… cu o singura trimitere: la simulacrul de articol al dlui patapievici din ID cand d’sa incerca sa demonstreze k basescu nu a gresit atunci cand a spus acea expresie despre rromi (mai exact despre andreea pana)… basescu are liber la calomnii, insulte si discriminare?
    @emma: sigur. toata lumea este rea. toata lumea se ia de elena basescu din cauza ca este fiica presedintelui… corect! insa ce mai cauta in politica? atunci cand basescu l-a terfelit pe nastase, nu a zis nimeni nimic… cand i-a inmanat un foicica despre orientarea sexuala a acestuia din urma (in pauza emisiunii de la TVR cand s-au infruntat cei doi… prietenii stiu de ce!), cand a incalcat flagrant regulile jocului politic… in apararea lui nastase, a noricai nicolai, a laviniei sandru nu a sarit nimeni… de ce sa-i dam elenei basescu o sansa? doar pentru ca e fiica presedintelui primeste puncte in plus? NU. dimpotriva… a primit o sansa din partea OTPDL si dansa a dat cu piciorul… nu e buna pentru politica? sa se apuce de altceva!

  7. sa ii dam o sansa pentru ca este om , mai presus de toate. de ce consideri ca a dat cu piciorul? pentru ca s-a impotmolit la un discurs? majoritatea dintre noi ar fi facut asta din cauza emotiilor , din cauza stresului…nu sunt mare fan elena basescu , insa mi se pare ca o judecati prea aspru..ce mare scofala ca s-a incurcat la un discurs? e singurul om politic , daca imi permiteti exprimarea, care s-a impotmolit ?

  8. @emma. nu vad de ce am da sanse unei persoane fara calitati si potential. sunt altii mai buni ca ea care merita sa fie sefi de partid, aripa tineret. Altii de ce nu se bucura de sansa? ca nu sunt fiice de presedinte? Iar argumentul cu majoritatea…esti comica…nici eu nici tu nu suntem lideri politici, avem dreptul sa ne impotmolim. Daca vrei sa fii lider politic trebuie insa sa ai anumite calitati; daca nu le ai te apuce de altceva.

  9. Legatura logica si argumentativa intre SIDA, pe care o poti lua fara nicio contributie personala, si consumul de droguri, in care te bagi de regula singur, este?..

Leave a Reply