Despre charismă

Gabriel Liiceanu Dacă vrei să asculţi ce cred Oana Pellea, Gabriel Liiceanu şi Cosmin Alexandru despre charismă sau să-ţi exersezi timp de o după-amiază abilităţile teatrale, scrierea creativă, dialogul sau vorbirea în public împreună cu Oana Pellea, Marian Popescu, Ioana Pârvulescu, Robert Turcescu, Mircea Toma sau Liviu Papadima, vino luni, 14 aprilie, la Novotel la a doua conferinţă de leadership creativ.

Evenimentul este centrat în jurul dezbaterii despre charismă sau despre ce-i face pe oameni să te urmeze şi îşi propune să fie “un fel de casual Monday” şi, când spun asta, organizatorii se gândesc “la blugi, tricouri, cămăşi, relaxare, bună dispoziţie şi dorinţa de a oferi şi de a primi.”

Un eveniment organizat de Asociaţia Erudio. Recomand cu căldură.

  1. De parca exista pret pentru imbogatirea sufletului…sunt destui cei care isi permit cu mult peste aceasta suma si o flutura fara sa stea pe ganduri pe o tzoala sau cine stie ce alte chestii “trendy-shmendy”…nu-i o critica doamne-fereste, nu-mi permit, e doar vorba de optiune personala

  2. @ania: nu e vorba de imbogatirea sufletului, ci a buzunarelor asociatiei erudio, ca si a alora care vorbesc pe acolo. E totul despre profit. Crezi ca ar vorbi vreunul daca n-ar fi platit?
    G.

  3. Pentru ca banii nu sunt totul atunci cind buzunarele tale nu sunt goale, ti-ai demonstrat to ce aveai de demonstrat si te-ai saturat sa se astepte toata lumea de la tine sa fii fericit doar pentru asta. Si mai cred ca exista oameni pentru care ideea ca poti sa iti dezvolti charisma este o adevarata usurare, si descopera in cursa asta ca de fapt o aveai…dar uitasesi de ea…in timp ce te straduiai sa faci bani!

  4. Valoarea autentica ar trebui sa aiba intotdeauna un pret, suficient de decent cat sa faca deosebirea intre evenimentele si oamenii mediocrii si acele acte de cultura care chiar iti provoaca bucurie si te fac sa fii mandru(a)ca esti contemporan cu niste oameni cu har.
    @Geo: Serios, nu sunt “platita” de nimeni sa ridic in slavi nici o asociatie, intamplator ma invart in acest mediu – al conferintelor de business si ma implic in organizare – am avut ocazia sa vad la finalul unui eveniment reusit, expresia de pe fetele oamenilor si placerea ca au facut alegerea respectiva. Crede-ma, nu se compara cu nimic, sa vezi cum acesti oameni iti spun din ochi nu numai ca a meritat banul dar ca sunt gata sa faca acelasi efort si a doua oara, pentru urmatorul eveniment.
    Daca vrei, redus la banal, sunt gata sa strang un banut si sa il dau pe ceva de valoare decat sa fac mai multe incercari ieftine si nereusite (valabil in orice domeniu).

  5. Geo, da cum ai vrea tu?Sa vorbeasca Pellea si Liiceanu pe gratis?Ca ei traiesc in pesteri si se hranesc cu radacini, sau cum?Nu inteleg?E optiunea ta pe ce dai banul!Ca de dat tot il dai….eu prefer sa il dau ca o investitie de suflet…treaba mea…sufletul meu…banul meu…Nu te obliga nimeni, Geo…la nimic!Relax!

  6. Liiceanu nu este filozof(ma remer in sensul defintiei data de fenomenologie).

    Si nu este un lider prea carismatic sau prea creativ, e destul de plictisitor in comunicarea orala.

  7. Cred ca de principiu pui mai multa valoare pe ceva pe care platesti mult. Dar exista o mica problema, de natura tehnica: majoritatea persoanelor care se duc la conferinte si training-uri o fac pe banii companiei unde lucreaza. Piata de dezvoltare personala din propriul buzunar este inca mica.

Leave a Reply