Strângere de fonduri în lupta cu cancerul

Mihaela Rădulescu şi Corina Dragotescu au pornit o campanie ambiţioasă de strângere de fonduri: vor să achiziţioneze un ciclotron, cel mai perfomant instrument de diagnostic în domeniul cancerului, care poate salva mii de vieţi, mai ales de copii.

Mihaela dixit:

Aveti mai jos datele Fundatiei “Teodora Georgescu’, care sprijina copiii bolnavi de cancer. Abia am inceput strangerea de fonduri pentru achizitionarea ciclotronului si avem nevoie de orice suma sunteti dispusi sa oferiti, fie ca e vorba de cei 2% sau o donatie fie si numai simbolica. Daca aceasta SPIRALA functioneaza si transmiteti acest mesaj cat mai departe, sa fiti siguri ca vom strange cei 2,5 milioane de euro si vom salva multe vieti de-acum incolo, impreuna.

Multumesc,
Mihaela Radulescu

Membrii fondatori:
Corina Dragotescu-presedinte
Mihaela Schwartzenberg-vicepresedinte
Mihai Georgescu-vicepresedinte
Teodor Vasile-membru
Corneliu Visoianu-membru
Mircea Stroe-membru

Fundatia Teodora Georgescu
CIF23295270
Domiciliul Fiscal:Bucuresti, Str. Stirbei Voda , nr. 69, sector 1.
Iban:RO11 BRDE 410S V080 4477 4100
Cont deschis la BRD Bucuresti , sucursala Academiei
Cu precizarea – pentru CICLOTRON

  1. 🙂

    eu una apreciez gesturile astea cand sunt sincere ! oricum un bine facut si o salvare a unei vietii merita laudata si promovata , de ne-am salva toti unii pe altii ce bine ar fi ! dar nu apreciez persoanele cu influente nefaste asupra altora care copiaza si fara sa realizeze pot crea blocaje acolo unde poate ar merge struna totul

    si sa nu uitam de cei care nu pot fi salvati deloc din cauza urii sau geloziei ” unora “, pe ei cine ii razbuna ?!

  2. Dragilor,
    Acest mesaj este unul din care reese ca noua ne pasa . Atunci cand suntem depasiti de ce ni se intampla si mai este un pic de speranta este bine sa apelam la prietenii , prietenilor , prietenilor , prietenilor nostri .

    Am aflat aseara printr-o veche prietena despre drama lui Laurentiu si a familiei sale…
    Un om care pt. a avea o sansa sa continue sa traiasca are nevoie de AJUTORUL nostru IN CEL MAI SCURT TIMP…
    Intrati pe http://www.laurentiu-moise.ro/ : acolo, pe langa mesajul si povestea sa, veti afla si cum il putem ajuta.
    Dati va rog mai departe cat mai departe acest mail.
    EU CRED IN SOLIDARITATE!
    Va multumesc!
    Tanta Craciunescu
    Buna.

    Va voi da un link si va rog sa il dati mai departe. Si daca aveti vreo idee cum putem strange aceasta suma in timp util, ai datele de contact pe site, in dreapta jos. Multumesc.http://www.laurentiu-moise.ro/

  3. Salut Dragos,
    A trecut f mult timp de cand ai postat acest articol. As vrea totusi o informatie foarte pretioasa de la tine – e-mailul Lianei Stanciu sau al lui Mihai Georgescu (Bere Gratis)

    Iti multumesc

  4. buna as dori si eu adresa de mail a dnei liana stanciu fiindca am o prietena care din pacate baietelul ei de 1 an si 9 luni a fost diagnosticat cu tumora wilms de tip maligna……practic cancer si face chimioterapie si mi se pare groaznic la o varsta atat de mica sa treaca prin asemenea chin de aceea doresc sa vb cu dna liana stanciu poate prin promovarea acestui caz se va gasi cineva si il va putea ajuta…..
    Mircea Andrei Vasilescu s-a nascut la data de 11.02.2009 având o greutate de 3000 g si 51 cm….părinţii lui, Irina şi Mircea, s-au bucurat tare mult de venirea lui Andrei în familia lor.
    În luna august 2010, tatăl lui Andrei a observat că burtica băieţelului său este tare…au mers la medic, au făcut o serie de investigaţii şi diagnosticul a fost crunt: tumora renala Wilms,de origine maligna. A fost operat, numai că acum se află sub chimioterapie şi o parte din tratament este necesar a se face în străinătate.
    Înainte de a fi diagnosticat, Andrei a avut 6 episoade care au fost diagnosticate cu enterocolită…căci după simptone cam asta ar fi fost.

    Ca mama e cumplit sa ii vezi copilul cum se lupta si cum este nevoit sa treaca prin aceasta boala si sa nu poti face nimic sa dispara…de aceea orice ajutor oricat de mic este poate fi foarte util pt Andrei…de aceea va rog sa fim solidari cu cei care au nevoie de noi si care ne fac viata mai frumoasa.Haide-ti sa ii redam zambetul lui Andrei pentru ca este un copil care merita sa zambeasca, sa traiasca sa fie fericit si sa isi continue viata alaturi de parinti ca un copil perfect sanatos.
    Vă rog din sufletul meu mic dacă putem să-l ajutăm cumva pe Andrei, în orice mod nu neapărat financiar: popularizandu-i povestea, apelând la diferite fundaţii, apelând la companiile de telefonie pentru un număr cu sms…chiar în orice mod va trece prin cap.
    Dacă doriţi să vorbiţi cu părinţii lui îi puteţi contacta la numerele: 0744.754.074 şi 0734.031.882, iar datele pentru un transfer financiar sunt:
    -titular cont: Vasilescu Mircea:
    -deschis la: BCR agenţia Lacul Tei Bucureşti
    -IBAN: RO80.RNCB.0318.0123.0646.0001.

  5. va rugam din suflet ajutati cat mai urgent un bietel de 14 ani depistat cu leucemie sa procure medicamentul PURINETHOL care nu se gaseste in nici o farmacie din tara. multumim pentru ajutor. Doamne ajuta!

Leave a Reply