Semnează şi dă mai departe!

Avaaz.org strânge zilele astea semnături pentru o petiţie legată de măsurile cerute de oamenii de ştiinţă pentru oprirea încălzirii globale şi prevenirea unei catastrofe planetare.  Negocierile în legătură cu acest subiect, purtate de statele din G8, nu au ajuns la niciun rezultat.

Avaaz.org speră să strângă un sfert de milion de semnături până miercuri în sprijinul unei petiţii adresate prim-ministrului japonez, care deţine preşedinţia G8, şi de a cărui atitudine depinde foarte mult succesul negocierilor. Semnează aici!

  1. Sunt satul de ecologismele astea stangiste. Stau in casa cu toate luminile aprinse sa se termine mai repede resursele pamantului si atmosfera sa fie cat mai calda.

  2. Ionut Garbea

    @Nicu,

    Te rog sa deschizi larg si usa frigiderului si pe cea de da congelator.
    Da drumul la televizor, deschide si pc-ul.
    Sigur ai cel putin o instalatie de aer conditionat, asa ca… stii ce ai de facut, azi se anunta o zi “frumoasa”.

    As spune ceva de masina de spalat rufe, aspirator si fierul de calcat dar mi se pare ca opiniile tale PUT, asa ca nu sunt sigur ca esti in tema cu utilizarea celor 3.

  3. vera cimpeanu

    Dragos, de ce nu-ti faci un moment sa faci putina curatenie prin batatura? Si sa pui ciine credincios de paza la intrare, ca sa nu calcam intr-una si in alta. Am semnat si diseminat.

  4. Ionut Garbea

    @Nicu,
    Te rog sa primesti scuzele mele, daca te-am deranjat cu ceva in comentariul meu. Trebuie sa recunosti ca este cel putin provocator, asat ca sa ma feresc de a pune etichete.
    Marturisesc ca m-a deranjat “ecologismele astea stangiste”. Eu cred ca o atitudine responsabila fata de planeta este, pana la urma, benefica fata de noi insine; faptul ca o persoana este de stanga si alta de dreapta este o chestiune de optiune, bunul simt si decenta in relatiile cu celelate componente ale biosferei mi se par elementare.

    @vera cimpeanu,
    Te rog sa primesti, si tu, scuzele mele, daca te-a deranjat ceva in comentariul meu.

  5. Chiar daca pare “doar” un stand-up comedy, eu cred ca este mai mult:
    http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw

    George Carlin – Savin the Planet

    Concluzie(recomandabil dupa ce ati vizionat acel stand-up):
    Haideti sa ajutam planeta, pentru a ne ajuta pe noi!Cel putin sa fim egoisti si sa ne gandim ca si noi traim pe aceasta planeta si trebuie sa o facem mai curata in primul rand pentru noi.

  6. nu stiu cat de mult conteaza si semnatura mea, dar chiar incalzirea globala e o mare problema! si lasand bla-bla-urile la o parte legate de ,,ecologisme de dreapta ori stanga”, numai in capitala de cativa ani nu mai vezi un fluture , decat poate rar prin parcuri sau nu mai sunt tantari?! stii ca mi-e dor de ei? si nu cred ca se mai stropeste prin atmosfera cu ceva. stiu ca asta tine mai mult de poluare dar…apropo!

  7. alina..semnatura ta conteaza foarte mult..asta ii greseala tuturor..lipsa de mentalitate..lipsa de atitudine..daca incepem o vorba cu “nu stiu..”..”nu se poate..” deja totul e pierdut..dar daca incepi “putem sa facem..”..”incercam..” deja avem o speranta..cat de mica dar este o speranta..asa ca e bine sa crezi in semnatura ta..si in dorinta ta de a schimba ceva

Leave a Reply