Recomandat 100%

Garantat 100%În după-amiaza asta, la 5 pm, TVR1 difuzează o ediţie specială Garantat 100% dedicată proiectului de voluntariat Verde003. Cătălin Ştefănescu a invitat în studio reprezentanţi ai MaiMultVerde, Tăşuleasa Social, Coca-Cola Hellenic şi pe Radu Naum, unul dintre prietenii proiectului.

Înregistrarea emisiunii o găsiţi pe maimultverde.ro.

Detalii despre cum au strâns 2000 de voluntari 70 de tone de gunoi de pe malurile râurilor din Moldova:

  1. tre sa spun ca mio placut tare mult emisiunea :D, raspunsu lui paul si am ras umpic chiar daca nu era musai … cand au spus de autoritati ca au facut bine ca “nu i-au incurcat” si “partea mai putin placuta din cadrul proiectului” aceea ca nu sau alaturat adulti [sa sti ca nam uitat de voi … dar voi nu vati alaturat 🙂 voi ati fost de la inceputul proiectului acolo! voi l-ati pus la cale]. mi dor si astept cu drag urmatoarele proiecte , sa va vad pe toti acolo sus.

  2. it dazint metar

    Bravo baieti. Noroc ca mai exista tineri ca voi care ne fac sa ne mai sintim mandri ca existam ca natie, ca imi inchipui ca nu v-a fost usor sa faceti acest lucru intr-o tara in care nu mai incape nimeni de vadimi, becali, vangheli, jeoane si alte unitati de masura ale prostului gust, nesimtirii si jegului. V-am vazut in treacat cand ati fost pe meleagurile pietrene si n-am stiut ce se intampla acolo atunci. Apoi am vazut emisiunea lui Stefanescu unde am realizat ca totusi mai exista tineri din generatia mea care trag de un colt de tara asta s-o tina pe linia de plutire. Oare ar trebui sa incepem din nou sa speram?

Leave a Reply