Verde003 pe responsabilitatesociala.ro

Verde003 Verde003, proiectul sădit şi plantat de Tăşuleasa Social împreună cu MaiMultVerde şi cu Coca-Cola Hellenic, a ajuns studiu de caz pe responsabilitatesociala.ro.

Îi ţin companie alte două ştiri referitoare la MaiMultVerde: cea despre manualul “Cartea Dunării Albastre” şi cea despre lansarea Fundaţiei Unilever.

Despre Verde003 mai poţi citi aici pe blog.

  1. Intrebare: De ce activitatea “verde” (de ecologizare) de pe teren nu e corelata mult mai strans cu cea de informare? A fost la un moment dat acea campanie derulata pe posturile tv insa a trecut, si odata cu aceasta a uitat si lumea. Ma gandesc ca daca vrem sa realizam o schimbare la nivelul constiintei sociale tocmai aici trebuie sa lucram, la informare intensa si continua prin toate mijloacele.

  2. Cred că suntem ONG-ul de mediu cu cea mai bună “corelaţie” între ce facem şi ce comunicăm (aruncă o privire peste dosarul nostru de presă din ultimele 3 luni), dar nu vom face niciodată “campanii de educare” la televizor pentru că nu cred în eficienţa lor. Eu cred că mentalitatea unui om începe să se schimbe atunci când pune mâna şi plantează un copac sau strânge un sac de gunoi, aşa că prefer să investesc timpul şi banii organizaţiei în programe de voluntariat, nu în campanii tv.

Leave a Reply