1. In Israel exista o “bara” speciala pentru parcat bicicleta si alta “bara” speciala pentru scooters si motociclete. Din cate imi amintesc acum, nu cred sa fi vazut la noi asa ceva pe marginea trotuarului, si nici banda speciala pentru biciclete peste tot, iar acolo unde era, mi-e greu sa cred ca poti pedala linistit fara sa-ti fie teama sa nu iei o gura de asfalt. Aici merg cu bicicleta dar acasa nu cred ca as avea curaj sa ma aventurez. Poate peste cativa ani lucrurile se vor aseza si la noi.

  2. Vreau sa fiu ecologista. Sa dea dracii daca nu vreau.Bucataria mea e plina de pet-uri, cutii de crema de fatza si si bonuri de la supermarket puse bine intr-o punga de hartie. Din cand in cand ies din bloc impodobita ca un pom de craciun cu sticle de plastic si pungi cu maculatura, spre deliciul pitacilor si al babelor de pe bancutza. Incarc masina cu plastice si hartii (da, masina, domnu Bucurenci, doar nu le-oi duce cu bicla, mai ales ca n-am, deoarece ni s-a furat de pe scara blocului :P) si pe urma ma chinui sa le inghesui in containerele ecologice pline ochi. Nu exista si container pentru doze de bere, evident, asa ca in ultimul timp beau mai putine bericioaice, din motive ecologiste, zic eu, dar de fapt din cauza de silueta. Nu arunc niciodata nimic pe jos, merg cu hartiutza in buzunarel kilometri intregi pana gasesc un cos. Nu ard becu’ aiurea. Si cate si mai cate. Acum insa am o mare belea. Ca tot romanu, ne-am luat si noi Elsidi ca vechiu TV isi daduse obshtescu sfarsit si acu iatama-s cu mortu-n casa. Ca sa aflu de pe net ca “cimitire private” pentru TV-uri inca nu prea s-au inventat prin minunata capitala (aloooooo, se aude, madam Zavoranca???). Asa ca de doo saptamani batute pe muche ma-mpiedic de vechea magaoaie pe care s-o arunc la ghena nu ma lasa inima. Acu, domnu Bucurenci cel Verde, ce ma sfatuiti matalutza sa fac in acest caz? Unde sa ma duc, pe cine sa chem, cine sa ma lumineze? Ca guugalu tace malc si fluiera a paguba. Astept frematand de nerabdare un raspuns, nu de alta, da momentan mi s-a stricat de tot feng- shuiu livingului si-mi balalaie chi-ul nauc prin casa. Ajutati-ma, pliiiiiz!

  3. @Maia, încearcă la SC Supercom SA – Heliade Radulescu nr. 33 (la Obor, vis-a-vis de Aversa), sector 2. Programul de lucru este de luni pana vineri de la 10:00 la 18:00. Telefoane: 3188044 sau 3188046. Detalii aici.

  4. Am gasit un site fain. Eu daca as fi tu si cu diverse ocazii as include in evenimentele MaiMultVerde si concursuri cu premii, premiile ar fi de pe site-ul asta: http://www.nigelsecostore.com
    Evident nu-i fac reclama ca nu e al meu, e strain. Din pacate nu livreaza in Ro. Inca! 🙂

Leave a Reply