Frumuseţe fără machiaj

Incepand de luni 8 septembrie, la Biblioteca Centrala Universitara se deschide o expozitie de fotografie, realizata de Gabriel Hennessey. Ineditul expunerii vine din faptul ca celebritatile care au acceptat sa pozeze au facut-o stiind ca nu vor fi machiate, iar fotografiile nu vor fi procesate ulterior.

Au avut curajul sa iasa din tiparele glossy: Alessandra Stoicescu, Amalia Nastase, Anamaria Marinca, Andreea Esca, Angela Gheorghiu, Camelia Sucu, Diana Dondoe, Lavinia Sandru, Mihaela Geoana, Nadia Comaneci, Roxana Voloseniuc s.a.

La finalul expozitiei, in data de 18.09, se va organiza o licitatie pentru portretele expuse, iar fondurile stranse vor fi donate, in totalitate, in beneficiul Fundatiei Renasterea.

  1. Pana nu vad, nu cred!
    Chiar nu cred in faptul ca pozele alea sunt 100% naturale. Nu de alta, dar de unele din ele cred ca s-ar ingrozi lumea.
    Frumusetile autentice si naturale sunt din pacate din ce in ce mai rare 🙁

  2. cea mai frumoasa(si mai Mare) FEMEIE din lume ramane,oricum,MAICA TEREZA(si pe tine,Dragos,te-am auzit o data zicand ceva despre EA la televizor si mi-ai placut ,astfel,si mai mult).

  3. Da, foarte nobil. Dar de ce sunt numai femei care pozeaza? De ce ne intereseaza frumusetea acelor femei? Si fotografia profesionala cu iluminarea, umbrele si trucurile ei nu inseamna tot o cosmetizare a realitatii?
    Imi aduce aminte de o gluma : Dumnezeu face barbatul si femeia. Se uita la barbat si zice : Vai, ce capodopera, ce realizare, câta desavârsire! Apoi se uita la femeie : Hmmm, tu va trebui sa te machiezi putin!
    Geeesh, ce tam-tam se face pentru ca niste femei “accepta” sa iasa la rampa fara machiaj. Asta da masura autenticitatii societatii noastre!

Leave a Reply