1. Te mira?
    De joi sau vineri, de cand a fost internat la Elias, se tot repeta la nesfarsit ca el n-a vrut sa se faca publice nici boala de care sufera, nici alte detalii. Si cu toate astea, astazi, toate, dar absolut toate televiziunile, fix despre asta vorbeau.

  2. yoda, presa din asta traieste. nu e normal nici sa-ti faca poze pe cacastoare doar pentru ca esti vedeta dar deh, asta se vinde :). cat despre Stefan Iordache mi se confirma, din nou, din nou, din nou, din nou….ca nu suntem in stare sa apreciem valorile autohtone si sa respectam suferinta unui semen..
    n-ai vazut la stirile serii…omului ii moare copilul in accident si reporterul il intreaba cum se simte..

  3. nu ai dreptate. intamplator o cunosc pe cea care a scris articolul si chiar este o profesionista. am citit ce a scris si nu mi se pare exagerat ceva gen tabloid stuff..

  4. ba are perfecta dreptate, din punctul meu de vedere. sunt atat de satula de goana asta nebuna dupa emotii smulse, dupa dramatismul stors din fiecare situatie. ar trebuie sa invete ca jalea si tristetea se respecta, ca intimitatea unui om nu e incalcata doar pentru ca a suferit un accident sau o pierdere.s-au invatat sa se adreseze instinctului animalic din oameni, aceia care se uita fascinati la orice stire de la ora 5, reality show, orice mihaela tatu sau andreea marin si se minuneaza de complexitatea vietii.
    cat despre atitudinea fata de decesul marelui actor si al unui om care nici macar n-a fost lasat sa sfarseasca cum a dorit: absurda si ironica, de prost gust. once more.

  5. ups…am citit posturi mai vechi si am vazut ca mai e un Alex..in fine eu sunt o Alex. tuta, ca nu stiu cum sa-mi schimb numele aici .
    revenind la subiect, in secolul asta in care te vede oricine oricand oriunde, nu cred ca exista ceva mai important ca intimitatea. punct.

  6. Un vechi proverb roman spunea: Panem et circenses. Painea si circul par a fi singurele necesare unei vieti “implinite”. Suntem avizi de lacrimi, sange si durere. Mancam, bem, dormim, muncim? si ne uitam la televizor sau citim presa pentru a ne lua doza zilnica de circ. Iar tot ce inseamna demnitate, respect pentru celalalt dispare… Trebuie sa invatam sa ne traim vietile si nu sa le umplem cu franturi din vietile altora. Stefan Iordache ar fi vrut sa revedem piese in care a jucat si nu sa cautam detalii “savuroase” despre viata si suferinta lui. Dumnezeu sa il ierte!, ca pe noi nu stiu daca ne poate ierta…

  7. @Airtobreathe : Excelenta observatie!

    N-am dat prea multa atentie mortii lui Stefan Iordache. Mi se pare de prost gust sa faci atatea stiri din moartea cuiva. Mai ales cand dorinta lui e sa fie lasat sa plece dincolo cu demnitate.
    Insa, din pacate pentru mine, n-am dat atentie nici vietii lui. Vietii artistice… aceea era singura viata pe care vroia sa ne-o arate.

Leave a Reply