Bridging the gap: Emmy pentru România

Paula Herlo Cosmin Stan EmmyÎn toată nebunia cu Gala Verde, n-am ratat ieri ocazia să mă emoţionez puţin la aflarea veştiiŞtirile ProTV au luat Premiul Emmy. E pentru prima dată când acesta se acordă unei televiziuni dintr-o ţară est-europeană şi asta m-a făcut, din nou, să simt că suntem, de fapt, mai aproape decât credem de celălalt ţărm al Atlanticului.

Poveştile premiate, cu copiii părăsiţi de părinţii plecaţi la muncă în străinătate, le puteţi vedea aici:

Felicitări Paulei Herlo şi lui Cosmin Stan, felicitări echipei: Sergiu Matei, Marius Ivan, Eduard Tarna şi Alex Livadariu!

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/morsa2003/1f6bf075a9a0d6[/trilu-audio]

  1. Bla-Bla-Bla cu ProTV-ul asta.Ceea ce a gastigat saptamana asta, nu poate sa stearga dezgustul creat datorita stirilor de la ora 5. Eu doar vreau sa comunic cu Dragos Bucurenci (vreau un Contact din zona blog, mai accesibil.Doresc sa-i spun ca-l apreciez, si-l iubesc pt ceea ce este.

  2. E un lucru extraordinar faptul ca reportajele astea sunt apreciate si de oameni mai competenti decat telespectatoru’ de rand.Sunt povesti extrem de triste incadrate in cuvinte si imagini care le valorifica in totalitate.Ce-i drept,eu am o slabiciune pentru copiii dezmosteniti de destin,dar e tare frumos ce-au facut ei.

    Evenimentele de genul asta mai aduc aminte romanilor complexati de originea lor ca nu e asa de rau aici.Ca se poate,ca peste tot.Nu trebuie sa pleci din Romania ca sa fii om.

Leave a Reply