Am dat startul la reîmpăduriri în nordul ţării

Am început ieri dimineaţa la Bacău şi continuăm azi la Piatra Neamţ şi la Suceava campania de strângere de fonduri pentru reîmpădurirea cu 75,000 de copaci a trei zone din nordul ţării care au fost afectate de inundaţii. Este o iniţiativă a Realitatea TV, împreună cu Romsilva , MaiMultVerde şi cu CJ Bacău, CJ Neamţ şi CJ Suceava.

Câte 5 hectare de teren vor fi reîmpădurite pe 16, 17 şi 18 octombrie în Udeşti (Suceava), Doljeşti (Neamţ) şi Comăneşti (Bacău). Dacă ştiţi companii sau oameni de afaceri interesaţi să doneze pentru aceste acţiuni de reîmpădurire în aceste judeţe, scrieţi-ne pe companii@maimultverde.ro.

  1. Congradulations pentru gala si pentru tot ce mai faci!!!
    Daca ai nevoie de oameni pentru impaduririle din zona Suceava, cercetasii de acolo sunt dornici sa dea o mana de ajutor.

  2. hello. abia astept sa particip la impaduriri, cu atat mai mult in zona comanesti…locul unde m-am nascut 😀 si care intr-adevar e foarte afectat din cauza defrisarilor.

  3. Suntem ,,Tinerii pentru un viitor verde”!Asa se numeste o organizatie a elevilor de la ,,Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara”din Suceava.Am dori si noi sa participam la Programul,,Romania prinde radacini”.Vrem sa venim la Udesti ca voluntari si sa luam parte la actiunea de impadurire.Cum luam legatura?Felicitari pentru initiativa!Si noi vrem maimultverde in Romania!

  4. @ecologista, urmăreşte campania pe Realitatea TV, va exista un nr de call center unde se pot înscrie voluntarii. Dacă vreţi să vă înscrieţi mai devreme, luaţi legătura la Consiliul Judeţean Suceava cu Petru Luhan.

  5. Merci pt informatii.Astept cu nerebdare sa ne cunoastem.Am citit insemnarile de pe blog.Bine gandite videoclipurile pt Gala Verde.

  6. @Sergiu Mihail Hutanu

    Plantarile s-au facut sub supravegherea specialistilor silvici, puietii tot de catre ei au fost furnizati, perioada de timp in care am plantat a fost aleasa de comun acord cu Romsilva pentru a maximiza sansele de supravietuire ale puietilor, iar autoritatile locale vor asigura paza plantatiei cel putin in urmatorii 5 ani.

    Pe o durata de 5 ani este planificat si acest program de impadurire, ceea ce inseamna ca la primavara vom continua plantarile, tot in colaborare cu specialistii si implicand voluntari din comunitatile locale.

    Unde considerati ca am fi putut fi mai “profesionali”?

  7. HUTANU SERGIU MIHAIL

    MIRUNA, eu sunt oricind gata sa merg la fata locului si sa constat ADEVARUL, tu esti?
    un mic amanunt:sunt inginer silvic….si stiu la ce specialisti ati apelat asa ca mai bine ma uit la un film decit la ROMANIA PRINDE RADACINI ….LA creier cu actiuni din acestea pur propagandistice, te rog fara pumni in piept, DA?

Leave a Reply