Despre politică şi decenţă

Nici mie nu-mi place Ana Birchall în mod particular, dar Dan Andronic are dreptate: linşajul căreia i-a căzut victimă zilele astea nu ar trebui îngăduit. Nici de media, nici de lege, nici de oamenii care mai au puţină decenţă.

Habar n-am cine apare în clipul-bombă, dar, chiar şi dacă ar fi un politician sau o politiciană, atacul este unul josnic. Ce e mai ruşinos? Ce face femeia din clip sau faptul că unele media au publicat clipul, preluând şi insinuarea, lipsită de orice dovezi, legată de identitatea femeii? Ce e mai obscen? Sexul oral sau oralitatea unui Vadim, unui Becali?

Eu am semnat pentru decenţă în politică.

  1. nu inteleg care e problema cu ana birchall,are vreo problema si nu are voie sa faca sex oral si sa se filmeze?poate femeii ii place,daca este intr-adevar ea.nu am inteles contextul in care a fost facuta filmarea si de ce ar trebui sa fie scandaloasa…nu inteleg cam multe…cred ca am o problema…dar cum e scris si in post nu vad rostul mediatizarii povestii,nu a facut sex oral cu base la el in birou,si nu vad nici elementul indecent aici…poate am probleme cu vederea…
    apropo,cred ca si Adomnitei are o viata sexuala,asta nu il face mai putin calificat pentru functia de ministru al educatiei,sa fi dat zeul suprem ca ala sa fi fost cel mai mare defect al lui ca ministru al educatiei.
    pe mine ma deranjeaza mai tare faptul ca sunt furata si mintita cu nerusinare aproape zilnic,iar mult mai indecent mi se pare faptul ca majoritatea accepta toate nemerniciile astea ca pe ceva normal.
    si eu am votat pentu decenta in politica.

  2. S-a si gasit cine sa promoveze o petitie de genul asta. Iar tu te-ai gasit cu cine sa fii de acord, cu Dan Andronic…

    Stii ce zice Danut in titlul? Ceva de genul “…nesimtitilor din politica…”. Pai nu Danut ii consiliaza sau i-a consiliat pe majoritatea dintre ei?

    La faza asta, te-ai aruncat ca fata mare la maritat… Cand ziarele publica fetite de pe hi5 care nu stiu de capul lor si se expun, sau cand vuieste presa despre “profa de sex din Zalau” sunteti ocupati cu Blackberry-urile respective, acum ca e una Ana, din politica, hai sa ne peticim…

  3. E o mare porcărie permisă şi ”promovată” de nişte indivizi grosolani. Nu cred că decenţa va fi prea curând însuşită, dacă aşa ceva se poate cu adevărat, de ”admirabilii” noştri actori politici.

Leave a Reply