Faţa virtuală a prim-ministrului

Călin Popescu Tăriceanu şi-a făcut cont pe Facebook. I-am dat “add” ca să văd dacă e fake sau e pe bune şi, din informaţiile de contact, pare pe bune. Am vrut apoi să confirm şi am aflat că profilul e făcut de echipa PNL. Deocmdată e doar un cârlig către site-ul lui, tariceanu.ro, dar probabil că, pe viitor, va fi mai mult.

Cred că e prima dată când platforma Facebook e folosită şi la noi ca instrument de marketing politic. Pretty smart, if you ask me.

  1. pretty smart – we will see:)
    comunicarea pe facebook nu difera de comunicarea prin alte medii dar totusi necesita niste abilitati si onestitate.
    ai primit o invitatie pe facebook pentru un grup de observatie a politicienilor romani care comunica pe facebook.
    mi-ar placea sa discutam subiectul acolo.

  2. Dragut site-ul! Astept si lansarea blogului si comentariile ce vor urma. Cred ca vor fie destul de acide mai ales din partea opozitiei si sper ca Tariceanu sa le raspunda cum se cuvine! A fost destul de atacat in presa in ultimul timp si cred ca site-ul este o idee buna pentru ca prezinta si latura a sa pe care nu o vedem doar citind stiri de scandal sau uitandu-ne la talk show-uri.

  3. Tariceanu nu este primul politician roman pe Facebook. I-a luat-o Mazare inainte, dar si asa, orientarea spre web e o bila alba. Simte incotro bate vantul.

  4. Mazare nu este singurul primar care a “batut” premierul online. Solomon, pe care poate l-ati vazut la PRO TV, la Teo in emisiune dupa inaugurarea fantanii arteziene din centrul Craiovei, si-a facut cont pe hi5 cu un “carlig” catre o pagina blogspot cu numele sau, dar complet portocalie. Ma astept si la template portocaliu pe hi5…

Leave a Reply