1. E intradevar “misto gandit”…. dar executia filmului putea fi mai buna.

    Nimic nu se petrece in izolare… totul are un sens… o semnificatie mai profunda…

    Romania se schimba, speranta incepe sa prinda aripi… dar eu unul inca percep o lipsa de coeziune…

    Ar fi interesant de studiat daca mai sunt si alti romani ca Dragos care sa faca in alte domenii ce a reusit el sa faca in domeniul ecologic. Stiu sigur ca cel putin in domeniul asistentei sociale mai sunt cativa.

    E nevoie de unitate, e nevoie de o voce comuna in schimbarea pe care vrem sa o implementam, e nevoie de un context mai larg.

    Ma gandeam deunazi ca poate cel mai mare dar pe care l-am primit de la Dumnezeu este capabilitatea de a fi creatori…. capabilitatea de a ne crea Paradisul. Poate El a vrut sa simtim si noi elatia caracteristica creatorilor.

    Oricum… felicitari… 🙂

  2. Dragos, fara indoila ca este de bine ceea ce faci :)Mult succes! As dori sa te contactez in legatura cu unele recomandari in domeniul fotografiei, stiind ca esti(a priori) un tip foarte bine informat.Indraznesc sa cer o adresa de mail…pls. Multumesc !

  3. interesanta campania! din pacate exista atatea sate sau comune care nu au un sistem de gestionare a deseurilor. la satul unde mergeam eu in vacante cand eram mica, si acum se mai arunca gunoaiele in rau! cred deci ca in primul rand ar trebui sa se investeasca in acest sens.

Leave a Reply