1. eu votez 🙂 faza e ca daca la deputati e clar, e unu’ singur votabil, la senatori inca nu m-am hotarat pe cine (sunt doi cam “la egalitate de puncte” pana acum)- sooo…voi ce ati auzit, pana acum, de Rares Manescu (PNL) si de Radu F. Alexandru (PD-L)?

  2. Hm…si eu votez, stiu cine candideaza in colegiul meu si nici unul nu m-a convins, dar pana maine sper sa-mi vina o idee buna…..printre altii si un tip pe care Funar a refuzat sa-l casatoreasca pentru ca a zis Ighen/Da la starea civila, in urma cu niste ani….Poate ar trebui sa incerc sa repar un pic nedreptatea care i s-a facut….:-S

  3. Adica Nastase vine cu matusa Tamara, apoi il salveaza parlamentul si acum candideaza. Orban face accident de masina, minte ca porcu (sprijinit de ministrul de interne) si acum candideaza. Noi vedem toate astea la TV si acum hai la vot. Hai in strada, hai sa protestam cand prindem cate-un porc abject, sa-l zburam, sa-l lasam fara putere politica. Fuck off. NU merg la vot, vreau sa ies in strada.

  4. Am auzit o metoda buna.Ptc avem o obligatie morala sa mergem la vot,e un drept care trebuie exercitat deoarece niste oameni au luptat pt el, si nimic nu e nou sub soare,toti candidatii sunt sunt trasi la xerox, cica e bine sa mergem si s avotam,dar nu oricum,ci pe toti 😀 votul va fi anulat,dat tu ca cetatean al tarii ti-ai facut treaba :-??

  5. nu-mi spune!…nu-mi spune! ghicesc si eu: concluzia e ca este datoria noastra civica nu numai sa votam ci si sa ne informam in mod responsabil despre cine vrea sa ne reprezinte in parlament. pentru ca pt acest lucru s-a murit la revolutie! am ghicit??

  6. pt ca daca nu votezi in mod responsabil si in cunostinta d cauza, se subinteleg urmatoarele:
    1. nu votezi, nu contezi!
    2. nu esti patriot!
    3. te doare-n cur de democratia pentru care altii au murit in 89 – si nu-i frumos
    4. esti, evident, lenes (ca in titlu)
    5. nu vei avea dreptul sa te plingi ulterior daca, de ex, niste tzigani mina-n mina cu primaru fac acte pe casa lu’ bunica-ta si o arunca afara. daca nu te-ai dus la vot – a iesit cine nu merita! ghinion!
    6. esti manelist ca te duci cu baetii la gratar de 1 decembrie in loc sa fii patruns de idealuri nationale prea-inalte care sa te mobilizeze sa faci bine pentru tara care ti-a dat urmatoarele: sistem medical gratuit, invatamint gratuit, etc.
    7. esti prost
    8. nu meriti sa traiesti in rromania – o tara frumoasa cu oameni primitori care are toate formele de relief si toate anotimpurile
    9. vrei, in mod ascuns, sa iasa psd.

  7. De cateva zile, pe unul dintre copacii din fata blocului meu troneaza o placuta inscriptionata “Eu reprezint VIATA.Eu iti ofer oxigenul.O campanie initiata de SULFINA BARBU de la MEDIU.” Recunosc ca acest tip de abordare al campaniei electorale imi este mai putin antipatic decat clasica mituire cu pachetele, calendare, pixuri si brelocuri…Si totusi…votam PR-ul sau persoana?Sper ca pana maine sa ajung la o concluzie suficient de pertinenta pentru ca ,dupa parerea mea, a vota fara a fi informat este mai rau decat a nu vota deloc.

  8. Catre PCH:

    1.Daca votezi, contezi? Partidul care va castiga alegerile e foarte posibil sa guverneze. ( asta s-a intamplat si acum 4 ani) Atunci votul poporului a contat? NU.
    2.Ce legatura are patriotismul cu votul? Ce legatura au partidele cu patriotismul? Nici una.
    3.Tatal meu a murit in ’89. Am castigat niste drepturi, printre care si DREPTUL la vot, nu obligatia de a vota. Poti sa ti-l exprimi sau nu.
    4.Nu, nu sunt lenesa. Doar scarbita.
    5.Nu ma plang. Indiferent de cine iese azi, justitia va fi in continuare nedreapta, smecherii se vor imbogati etc.
    6.Nu am fost cu “baetii” la gratar. Am facut garda de 24 de h pe sectie de Terapie Intensiva, unde am vazut oameni care au murit fiindca sistemul medical gratuit nu le poate oferi medicamentele sau investigatiile imagistice necesare.
    7.Ma indoiesc.
    8.Delirezi.
    9.Mi-e absolut indiferent cine iese.
    10.Am si eu ochi sa vad mizeria in care e Romania.

    E usor sa scrii ca trebuie sa te duci la vot fiindca … E mult mai greu sa incerci sa traiesti in Romania, sa incerci sa traiesti cu o pensie de urmas de nimic, invatand pe rupte pentru o bursa la facultate lucrand in paralel ca paznic de noapte si vazand ca copilul profului X si Y iau 10 pe linie fara sa aiba habar de medicina si multe, multe altele. E frumos sa speri. Dar eu nu mai sper nimic de la nimeni, doar de la mine.

  9. Eu am fost la vot, ca un cetatean onorabil al acestei “minunate” tari.
    Am intrat in viteza in cabina de vot, dupa care, pauza. An intors formularele alea ( buletine de vot) pe toate partile, mda… aveau si pagini goale, si am incercat sa ma hotarasc acolo. Care are nume mai frumos, mai scurt mai lung chestii de importanta vitala…. Pana la urma ca sa nu se supere nimeni am inchis ochii si am pus stampila la intamplare. Cand am deschis ochii cazuse stampila pe Prigoana ( asta e am zis) si ca sa fiu corecta pana la capat pe celalalt buletin am ales cu buna stiinta un alt partid. Stiu ca am scris prea mult dar cam asa voteaza azi in Romania un om care nu stie nimic despre politica dar care totusi daca il intreaba cineva, stie cu cine a votat. Bine, bine, nu stie de ce a votat cu respectivii, dar asta e alta poveste…..

    Numai bine Dragos

  10. zedsdead, nu te obliga nimeni sa il votezi nici pe nastase, nici pe orban. asta este motivul pentru care ai o lista de candidati dintre care sa alegi. ai posibilitatea sa folosesti internetul sa aflii cine e pe listele colegiului tau si sa vezi care e cel mai mic rau. nu stii de unde sare iepurele

  11. Interesanta faza cu “Eu reprezint VIATA.Eu iti ofer oxigenul.O campanie initiata de SULFINA BARBU de la MEDIU.” Am intalnit acest mesaj anul acesta la Sibiu, pe copacii existenti in parcurile din oras,numai ca SULFINA BARBU nu era trecuta pe acea inscriptie.Unde o fi adevarul?PR vs manipulare electorala?Ca de obicei,adevarul se afla pe undeva pe la mijloc.

  12. nu votez pt ca nu vreau sa votez. nu am doar dreptul de a vota, ci si pe acela de a nu vota. si, daca toti ne-am exercita dreptul de a nu vota, de abia atunci am vota pentru o schimbare adevarata…sunt satul de circul ciclic al partidelor opozitie-putere, cu aceleasi promisiuni si fara nici un fapt

Leave a Reply