Cedez mănuşi box şi Palm TX. Le declar nule

În toată curăţenia pe care am făcut-o zilele astea, am încercat să arunc cât mai puţin şi să refolosesc / cadorisesc cât mai mult.

Am două lucruri cu care chiar nu ştiu ce să fac:

  • o pereche de mănuşi de box Budo Best roşii mărimea 12, împreună cu o pereche de tibiere. Au fost folosite un an, dar sunt în foarte bună stare. Eu mi-am luat altele în vară pentru că m-am prins (nu râdeţi!) că-mi trebuie o mărime mai mică.
  • un Palm TX aproape nefolosit + 1 set de 8 folii protectoare pentru ecran

Îmi dau seama că Palm-ul nu mai e un gadget foarte cool, dar dacă ţi-ai dorit iPhone doar ca să navighezi pe net în locurile cu wireless, TX-ul face exact asta. Iar TX-ul meu e gratis.

Aşadar, dacă vă face trebuinţă vreunul dintre aceste obiecte, scrieţi-mi (dragos at maimultverde punct ro).

STOPJOC. Palm-ul s-a dat. Mai rămân mănuşile.
GATA.
S-au dat şi mănuşile. Mulţumesc primitorilor. Ne mai jucăm şi altă dată.

  1. @adevarulabsolut, dacă dai click pe bannerul de pe pagina fetei vei observa că ajungi în pagina ZeList dedicată lui bucurenci.ro

    Autoarea n-a făcut decât să copieze tot codul de la mine din pagină, cu imagine şi link cu tot. Un fel de furt, dar nu cred că există încă infracţiunea de fals în înscrisuri electronice :))

  2. Am dezlegat si eu misterul si i-am lasat un comment.
    Hai sa facem ceva anul asta impotriva brazilor de Craciun.
    O mega-campanie!
    E timp.
    Hai sa promovam bradul de plastic sau ceva in genul asta…aaa…Numaicumparbrad.
    Mail-uri, logo-uri, tricouri…
    Cati brazi ar putea fi salvati?
    Cateva milioane?

  3. E prea agresiv sa-i tai romanului macaroana cu bradul. Ca vrea ace pe covor, vrea miros in casa. Ca numai praful de pe globuri nu are iz de sarbatoare. Trebuie oferite variante care sa includa partea olfactiva, nu stiu, mai e putin timp, ne mai gandim.

    Dar eu am intrebat, cica sunt pepiniere speciale pentru craciun. Problema e cu “taranii” care fura din padurile special amenajate pentru viata, nu pentru 3 zile de decembrie.

    Eu anul asta si anul trecut mi-am convins familia sa punem DOAR bradul de plastic in casa si altul, facut din crengute de brad, prinse foarte des si puse in ghiveci. Nu iti vine sa crezi cat de bine arata!

    Nu abandona ideea si nu lasa timpul sa-i stearga acutizarea in capul tau 😉 blondele te sprijina!

  4. cel mai tare brad vazut (chiar la mine in casa) in acest sezon: facut din resturi, truchiul o bucata de brad fi7 in care se infig ramuri de brad serioase, toate resturi de exploatare. sa traiasca nenea din Vrancea care mi l-a vandut.

Leave a Reply