Caritate Online

Primul magazin online caritabil din România și-a deschis adresa la www.charitygift.ro. CharityGift.ro este un proiect de voluntariat  dedicat responsabilizării sociale și individuale, susținut, între alţii, şi de MaiMultVerde.

O parte din valoarea încasărilor obținute din vânzarea produselor magazinului virtual este donată unor ONG-uri active în domeniile mediu, artă și cultură, sănătatate, protecția animalelor sau minorități.

Scopul CharityGift.ro este promovarea actelor de caritate și a unei culturi a responsabilității sociale la nivelul utilizatorului de Internet. Sunt vizați cei motivați de dorința schimbării pozitive în societatea în care trăiesc, prin oferta alternativă a unei donații implicite către sectorul neguvernamental, rezultată în urma achiziționării de produse.

Magazinul virtual numără peste 250 de produse, de la cărți, bijuterii, încălțăminte sau tablouri, până la jucării sau produse hand-made. Cumpărătorul își poate alege un anumit ONG pe care vrea să-l sprijine. Fiecare produs personalizat Charitygift.ro înseamnă o donație de 10% din valoarea produsului către ONG-ul ales de cumpărător.

  1. Multumim mult pentru sustinere.

    @Chaos_and_smiles: avem in pregatire o sectiune care sa aiba acest tip de produse (donatie). In curand vom da drumul la forum, si astept sugestii si voluntari (si) acolo.

    Pana una alta, avem o sectiune de ateliere lucrative – ateliere din cadrul fundatiilor – unde sunt produse a caror valoare le revine in total. Aceste produse s-au vandut foarte bine de Craciun. Speram sa ii convingem sa creeze ceva produse si pentru alte sarbatori.

    Tinem legatura si pe facebook: http://www.facebook.com/charitygift#/group.php?gid=43242644078&ref=ts

Leave a Reply