Despre cum ne trăim viaţa

Oana Pellea

Este absolut incredibil că eu, la mine în casă, în loc să stau liniştită şi să ascult Mozart sau orice altceva, apăs pe un buton şi dintr-o cutie începe o fătucă decoltată să urle la mine, să arunce găleţi de lături la mine în sufragerie dintr-o cutie numită televizor… Şi eu stau, mă uit şi am şi o voluptate la un moment dat.

un interviu savuros cu Oana Pellea în Adevărul. Lectură copioasă!

  1. Delicata, Oana ne spune ca atunci cand o intrebam despre voturi e ca si cum am arunca-o intr-o mlastina.O mlastina populata de prea multi Gollumi zic . Tot respectul pentru acesta distinsa doamna !

  2. Sunt perfect de acord; acum doua zile am vazut si ultimul clip al Loredanei care m-a oripilat. Cineva a incercat sa-mi explice ca e un fel de parodie, dar mie mi-a lasat o impresie de vulgaritate si de mizerie umana. Nimeni nu-mi poate schimba aceasta perceptie. Si ca mine cred ca judeca multa lume.
    O respect mult pe Oana Pellea iar piesa Ma tot duc am vazut-o deja de doua ori.

  3. am vazut un interviu cu Oana Pellea la emisiunea Profesionistii si am ramas cu gura deschisa si cu o multime de intrebari… este una dintre femeile in fata carora ma inclin fara urma de regret sau invidie

Leave a Reply