Răsplata de după

Cât timp am fost eu în concediu la Municipal, MaiMultVerde a rupt gura juriului la Gala ”Oameni pentru Oameni” din 2009, un eveniment organizat de Asociația pentru Relații Comunitare și Camera Americană de Comerț în România.

La festivitatea de premiere de ieri seară, au câștigat premii Cicloteque – ”Premiul pentru cea mai de impact intervenție în comunitate a unei companii, prin sponsorizare” și ”Premiul special acordat de juriul presei pentru comunicarea mesajului către public, România prinde rădăcini Premiul pentru cel mai bun program comunitar și Verde003, clasat între primele 3 finaliste la categoria ”Cele mai bune inițiative instituționale de mobilizare de resurse – Cea mai bună campanie de voluntariat public din 19 proiecte nominalizate.

Cicloteque, primul centru de închirieri de biciclete din capitală, este inițiat de MaiMultVerde în parteneriat cu Unicredit Țiriac Bank și cu sprijinul Universității București; campania de reîmpădurire ”România prinde rădăcini” este organizată de Realitatea Tv și Petrom, în parteneriat cu Asociația MaiMultVerde și RNP Romsilva iar ”Verde 003” este un proiect Coca-Cola HBC Romania, în parteneriat cu Asociația “Tășuleasa Social” și MaiMultVerde.

ASR Principesa Margareta a RomanieiPremiul pentru implicarea remarcabilă a unei persoane publice în programe comunitare” a fost acordat ASR Principesa Margareta a României pentru toate proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului.

După cum ştiţi, şi MaiMultVerde se află sub înaltul patronaj al Alteţei Sale Regale, aşa că suntem cu atât mai bucuroşi pentru această distincţie.

  1. bravo, bravo, bravo!!
    imi place de voi, daca as fi in Bucuresti probabil ca m-as implica destul de mult. daca vreti filiale in orase mici, dati de stire!! nu conteaza unde esti, de oriunde ai fi poti face bine!

Leave a Reply