Ţară, ţară, vrem voluntari!

Din 15 martie reîncep plantările la ‘România prinde rădăcini‘. MaiMultVerde te vrea voluntar. Află cum te poți înscrie de pe maimultverde.ro!

România prinde rădăcini” este o campanie Realitatea TV susținută de Petrom, cu sprijinul MaiMultVerde și în parteneriat cu RNP Romsilva , care are ca scop replantarea pădurilor românești din zonele afectate de inundațiile din iulie 2008.

  1. Se poate ca voluntarii inscrisi pana acum sa primeasca astfel de anunturi pe adresele de email lasate la inscriere?

    La ultima campanie (cea din noiembrie 08), m-am inscris cu o saptamana inainte pe site-ul mai mult verde ca voluntar pt ziua de 21 noi 08 (era si ziua mea de nastere!), cerand o confirmare pt a-mi lua zi de concediu. Am fost foarte dezamagita sa primesc un tel abia pe 20 noi, ora 18.00-19.00, moment tardiv pentru a cere concediu 🙁

  2. tocmai am citit ceva despre “mai mult verde” dar am vazut ca doar in jurul Bucurestiului sunt actiuni. Daca va fi ceva in zona Aradului as vrea sa particip si eu si poate as mai mobiliza inca cateva persoane.

  3. @Ada

    Ne pare rau, a fost, probabil, o neintelegere legata de faptul ca tu voiai confirmarea actiunii. De obicei, cand anuntam o actiune, ea se intampla cu siguranta, de aceea cred ca nu s-a inteles ce cereai. Speram sa vii la urmatoarele si sa reusim sa comunicam mai prompt pe viitor :).

  4. Transportul este asigurat de organizatori cu autocare care pleaca duminica, 15 martie, la 8:00 A.M. din Piata Revolutiei si revin in Bucuresti in jurul orei 20:00. Trebuie sa te inscrii pe lista voluntarilor ca sa ai acces. Noi (MaiMultVerde) acceptam inscrieri pana astazi inclusiv, daca vrei sa ni te alaturi, trimite un mail la ionut at maimultverde punct ro

  5. Sa fii verde inseamna uneori sa fii negru. Uneori trebuie sa gandim “out of the box” cum zice anglo-saxonu’. Imi explica si mie cineva de ce toti care au site-uri asa zise verzi sunt foarte aprinse, de ce au fundal alb? Oare nu stiu ca ecranul calculatorului consuma mai mult curent electric? Cand veti face site-urile mai negre inseamna ca ati devenit mai verzi.

  6. daca maimultverde ar dori ”orase in padure” poate ca n-ar fi rau ca achizitia puietilor sa fie gratuita – sa fie subventionata cumva !
    Sunt destui care au curti golase si nu se-ndura sa dea niste milioane bune prin magazinele de profil
    chiar si eu sunt in situatia asta ! 😀

Leave a Reply