Răspuns la SOS

La dezbaterea ”Tinerii propun viziunea României asupra lumii”, organizată de MAE şi UNDP vineri, 10 aprilie, între orele 10:00 – 12:00 la sediul MAE din Aleea Alexandru, nr.31, voi vorbi despre implicarea României în dezvoltarea internaţională şi rolul tinerilor voluntari în acordarea asistenţei pentru statele mai puţin dezvoltate.

În cadrul dezbaterii, MAE va da publicităţii un sondaj de opinie asupra percepţiei românilor în legatură cu implicarea României în dezvoltarea internaţională şi va prezenta cinci campanii autohtone de conştientizare şi strângere de fonduri  pentru combaterea sărăciei în lume. Sondajul a fost lansat de MAE şi UNDP în contextul în care România a devenit stat donator de asistenţă oficială pentru ţarile mai puțin dezvoltate, odată cu primirea statutului de membră UE.

La discuții vor participa Doru Costea, Secretar de Stat pentru Afaceri Globale, MAE, Jan Sorensen, Reprezentant Rezident PNUD România, Mihaela Rutjens, Şef Birou Divizia Asistenţă pentru Dezvoltare  MAE, Viorel Micescu, Director Executiv CENTRAS, şi alţi lideri ai noii generaţii de tineri români implicaţi în dezvoltarea internaţională.

  1. “Daca ai mult, daruie din averea ta;
    Daca ai putin, daruie din inima ta.”

    Romania poate nu e o tara bogata, dar optimistul din mine crede ca are multe inimi bune.

Leave a Reply