MaiMultVerde şi înaltul patronaj al ASR Principesei Margareta

ASR Principesa Mostenitoare Margareta a RomanieiAsociaţia MaiMultVerde salută dorinţa ASR Principesa Moștenitoare Margareta a României de a respecta spiritul Statutului MaiMultVerde şi independenţa politică a organizaţiei. A fost o onoare să avem girul Alteţei Sale Regale la început de drum şi ne bucură să vedem că Familia Regală rămâne fidelă principiilor acestui parteneriat şi înţelege dorinţa MaiMultVerde de a păstra distanţa faţă de orice proces electoral.

Ieri, 8 aprilie, am primit de la Palatul Elisabeta urmatorul mesaj din partea ASR Principesa Moştenitoare Margareta a României:

Palatul Elisabeta

Către: Consiliul Director şi Board-ul Asociaţiei MaiMultVerde

Cunoscând Statutul Asociaţiei şi din respect pentru dorinţa membrilor fondatori de a nu se implica în niciun fel în consilierea ori susţinerea unor candidaţi în procesul electoral, precum şi de a păstra organizaţia la distanţa cuvenită faţă de acest proces, am hotărât de comun acord cu Consiliul Director al Asociaţiei să renunţ la înaltul patronaj pe care l-am acordat la înfiinţare.

Îmi exprim speranţa că Asociaţia va merge mai departe cu acelaşi succes de care s-a bucurat până acum.

Viitorul României ne preocupă în egală măsură şi vom lucra cu instrumente diferite pentru punerea în practică a aceleiaşi viziuni.

Margareta, Principesa României

:: declaraţia MaiMultVerde şi mesajul Palatului Elisabeta sunt disponibile aici

Leave a Reply