În week-end plantăm la Snagov

MaiMultVerde anunță închiderea înscrierilor pentru plantările de stejari din acest week-end, întrucât toate cele 400 de locuri alocate voluntarilor pentru această acțiune s-au ocupat. Din motive administrative, locația inițială a plantărilor de la Dragomirești-Vale s-a modificat: vom planta la Snagov, tot în județul Ilfov.

Mulțumim voluntarilor înscriși și îi așteptăm cu drag la plantări!

Acțiunea de plantare de la Snagov este inițiată din fondurile strânse în cadrul evenimentului Gala Verde, organizat de MaiMultVerde, Cosmopolis și Televiziunea Română.

  1. Sa facem un exercitiu de imaginatie : “Oare eu in pielea cui as vrea sa fiu daca mi s-ar intampla sa am nevoie de un transplant in strainatate?” Evident, raspunsul e simplu: in pielea lui Cristi Minculescu. Dar gandeste-te ca maine ai afla o astfel de veste si ca nu ai putea fi decat in pielea ta, a unui om simplu din Romania, cum e si Dragos Croitoru, un tanar de 18 ani. Si atunci nu te-ai intreba CINE E DUMNEZEU IN MINISTERUL SANATATII sa decida ca eu trebuie sa mor pentru ca nu cant, nu dansez, nu sunt cunoscut? E vorba, dragii mei, de egalitate de sanse. Atat cerem, EGALITATE DE SANSE! NU vrem bani, vrem doar implicare cetateneasca. detalii:http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-04-03&id=24855 Si tu vrei sanse egale ! dati mai departe va rog

Leave a Reply