Introducere în Analiza Tranzacțională

International Center for Transactional Analysis (I.C.T.A.) vă invită să participați la cursul oficial de introducere în Analiza Tranzacțională «AT 101», susținut în București de Joost Levy din Olanda, în perioada 19-21 iunie 2009.

Analiza Tranzacțională este o teorie explicativă a personalității și un sistem integrat de metode de intervenție dedicat dezvoltării și schimbării personale.

Este un curs pe care am de gând să-l urmez şi eu, de îndată ce termin cu licenţa.

Cursul este recomandat atât persoanelor interesate de domeniile: organizațional, educațional, psihoterapie și consiliere, cât și celor care vor să utilizeze Analiza Tranzacțională pentru dezvoltarea lor personală, fiind baza formării și a certificării ca Analist Tranzacțional.

  1. Ne plac cuvintele care sună bine. La fel şi cu acest curs de Analiză tranzacţională.
    Personal susţin sistemele de dezvoltare personală, dar cred mai degrabă în cele care durează mult mai mult decât câteva zile (spre exemplu Network 21 care face cat 10 cursuri impreuna).

    Succese nebănuite la licenţă!

  2. credeam ca e ceva despre burse sau banci, aproape ca nu/mi venea sa citesc articolul. oricum nu prea inteleg despre ce e vorba.

  3. Este o metoda de psihoterapie care graviteaza in jurul celor 3 euri pe care le are fiecare: eul parinte, eul copil si eul adult, modul in care le integram si le mentinem in echilibru si scenariile de viata in care tindem sa reintram atunci cand ele nu sunt echilibrate. E foarte interesanta, mersi pentru anunt, m-am inscris ieri; pentru doritori, mai sunt 50 de locuri.

  4. @magda: modulul introductioc AT101 dureaza putin (17 ore) dar apoi urmeaza o serie de workshopuri care intra practic in next step-ul procesului de formare dupa caz ca si consilier AT apoi CTA,…s.a.m.d. Este f interesant si eu am degand sa il continui. Vi-l recomand cu placere!

  5. cata-catalina

    magnific! daca stiam acum cateva luni de acest post. ma intreb in continuare ce se intampla acum cu mine ?
    ar fi reusit eul meu sa preintimpine unele (ffffff neplacute confruntari? nu stiu ce sa spun !

  6. hello ! nu sunt din bucuresti – dar stiu ca analiza asta de tranzactie ( sau tranzactionala ) nu ajuta cu nimic .
    vorbesc din egsperientza . multumesc mult.

  7. pisicaholoaga alba din temeshvar

    la urmatoarea conferinta sunt fixa . prezenta
    porma .. dupa aia la fel;
    adica .. dupa ce ne-am rezolvat treaba cu eu-rile; tu-urile; did-uiturile :mrgreen:

Leave a Reply