Au început cu o plută!

feroviarilor_gunoiVoluntarii de mediu care au urmat cursurile taberei de leadership “Recycle, raft & race!“, iniţiată de MaiMultVerde şi Heineken România la Buşteni, organizează primele acțiuni ecologiste pe cont propriu, în comunitățile lor.

Semida Duna, participantă în seria 2 la “Recycle, raft & race!” şi  Andreea Drăguş, împreună cu AIESEC Cluj Napoca şi cu sprijinul ISDC şi SoftVision, au pus la cale sâmbătă, 6 iunie,  o operaţiune de curăţenie în Parcul Feroviarilor din Cluj.

Voluntarele au lansat apelul către toţi clujenii cărora le pasă de natură şi de oraşul lor. Al treilea ca mărime din Cluj, Parcul Feroviarilor este lăsat în paragină de câţiva ani buni, e plin de gunoaie şi acoperit de  buruieni înalte.

Dacă vreţi să vă alăturaţi iniţiativei voluntarelor-lideri de la “Recycle, raft & race!“, mergeţi câteva ore sâmbătă, pe 6 iunie, să daţi o mână de ajutor la reabilitarea fostului parc.

:: mai multe detalii pe blogul acţiunii

  1. Voi participa la aceasta actiune din mai multe motive, pentru a vizita parcul si in al 2-lea rand pentru a demonstra ca voluntarii putem influenta soarta unui parc.

Leave a Reply