Malvina…

Malvina Cservenschi… care apare în ultimul număr din VIVA! vorbind despre relaţia ei cu Dana, o fetiţă de 9 ani de la un centru de plasament, şi pozând în câteva cadre pe care invit audienţa masculină a acestui blog să le deguste în revistă…

… vorbeşte despre viaţa deşeurilor după colectare şi vă îndeamnă să scrieţi primăriilor şi să le cereţi pubele de colectare selectivă la uşa locuinţei:

Detalii despre campanie şi un model de scrisoare găsiţi pe www.viatadupacolectare.ro. Revista VIVA! o găsiţi la chioşc 🙂

  1. Who’s Malvina?

    Oricum, nu ma intereseaza poze cu femei care ar putea fi “degustate”. Daca m-ar interesa, as citi Playboy, Hustler si alte asemenea, nu bloguri eco :))

  2. Langa blocul in care locuiesc exista pubele de selectare colectiva. Si ce daca? Tomberoanele cu gunoi menajer sunt pline cu sticle de plastic, cu ziare si alte… deseuri ce s-ar putea recicla. Efortul este minim – dar… este foarte greu sa educi oamenii… din pacate!

  3. Sunt complet de acord cu iquana, din pacate nu e asa simplu sa educi oamenii. La mine la bloc(si nu stau deloc la periferie)unii vecini sunt atat de nesimtiti incat isi arunca o parte din gunoi pe geamul care da in fata blocului. Cine de educatie pana la urma. Daca pentru cei mari care nu mai au bun simt nu mai putem face nimic, sa incercam sa-i educam pe cei mici.

Leave a Reply