Concertul Madonna în viaţa după colectare

madonna-bucuresti-parcul-izvor-august-2009MaiMultVerde caută 15 voluntari de pe platforma de voluntariat maimultverde.ro, care colectează selectiv deşeurile şi vor să vorbească publicului Madonnei despre viatadupacolectare.ro la concertul din 26 august, în Parcul Izvor din capitală.

Dacă îţi place Madonna şi susţii colectarea selectivă, trimite repede un email la voluntar@maimultverde.ro cu numele şi numărul tău de telefon.

:: mai multe pe blogul MaiMultVerde

  1. nu imi place madonna . e cam lalaita. si cam intinsa la vizaj. cam musculoasa . putin feminin . poate cam mult testosteron. ii lipsesc curbele apetisante . ma rog si varsta . dar totusi ma impiedica optic sa empatizez cu ea . sau ma rog cu o cauza nobila . dupa aia.. spre ex nu imi place ca e cam cabalista si improbabil ecologista. cu toate ca – poate – poate – le are si cu colectarea in viata de “dupa” . p`orma sa fiu sincera agreez ideea de colectare selectiva. adica – imi place sa colectez chestii selecte – pentru ca sunt prin naturelul meu selectiva . si – cred si eu la randul meu in viata de “dupa” 😆

Leave a Reply