Răspuns la scrisoarea Andreei Marin Bănică

Andreea Marin Bănicăraspuns_andreea_banica_marin susţine campania viatadupacolectare.ro şi a primit răspunsul Primăriei Sectorului 2 la scrisoarea prin care a solicitat implementarea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor în zona în care locuieşte.

Trimite primarului tău modelul scrisorii de pe viatadupacolectare.ro şi solicită amplasarea publelelor pentru colectarea selectivă a deşeurilor lângă locuinţa ta!

  1. Multe e Andreea Marin
    Unde e Andreea Marin
    Iata ca vine
    Este chiar ea.

    Bubuie mister. Pe cer
    Unde e copacii?
    Cum e apa? E calda?
    Un ecologist. Pe drum

  2. Nu pot sa nu observ diferenta dintre raspunsuri. Sectorul 5 e mai tehnic, protocolar, 2-ului ii place poezia. Nu stiu daca nu era vorba de Andreea Marin Banica erau la fel. Oricum, ce mai comentez, e un raspuns, autoritatile asculta. Felicitari!

  3. Stie careva daca deseurile reciclabile sunt puse separat si in masinile de gunoi sau daca sunt puse la gramada?

    Am vazut recent in alta tara cum masina de gunoi venea la containerele separate si punea totul la un loc…

  4. E vorba de costuri, momentan e mai rentabil ca masinile sa preia laolalta gunoaiele din pubele, iar resortarea lor sa se faca la centrele de reciclare. Asta din cauza ca exista putine sisteme amplasate in oras, unde deseurile sunt colectate selectiv. Cei de la Ecorom au pus de curand in functiune si masini care colecteaza in recipiente separate.

Leave a Reply