Wake-Up Call pentru schimbările climatice

the_ global_wakeupcall_logoAvaaz.org atrage atenţia asupra pericolelor produse de schimbările climatice printr-un “Wake-Up Call” global de cinci minute, luni, 21 septembrie a.c, de la ora locală 12:18.

Manifestaţii publice, evenimente artistice, mitinguri şi flash-mob-uri ale ecologiştilor vor avea loc simultan în 118 ţări din întreaga lume.

Oricine poate să înscrie un eveniment public la apelul lansat de Avaaz şi să susţină paşnic politicile verzi împotriva schimbărilor climatice şi a efectelor încălzirii globale.

Pe 21 septembrie, România se alătură “Wake-Up Call” cu două evenimente la Iaşi şi Cluj, un flash-mob în pijamale în Parcul Carol din Capitală, iar pe 22 septembrie are loc premiera documentarului ecologist ”The age of stupid” la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

  1. “credinta selective”.. respect libertatea de eliberare a gazelor intestinale fara impunerea de taxe de protectie a mediului. in fine, nu e cam penibil “flash mob in pijamale pentru salvarea planetei”? macar ceva ars de papusi si aruncat cu rosii, cum face un alt amic de-al vostru pletos care vrea sa se bage in politichie verzind

Leave a Reply