Sectorul 4 – mai mult frumos

S-a difuzat azi pe ProTV şi găsiţi pe net prima ediţie a rubricii “România All Exclusive”, realizată de Andi Moisescu în cadrul ApropoTV.

Dragos Bucurenci Andi Moisescu Apropo TV

Am făcut împreună un potenţial traseu turistic al sectorului 4, de la complexul statuar din plastic şi gazon de la fosta piaţă Pieptănari, trecând pe la monumentul integrării din Piaţa Budapesta şi sfârşind la balaurul cu coadă de la Piaţa Sf. Vineri.

Este o adevărată Via Bibilia a sectorului 4, un fel de Champs Atrocitées… Sau, cum zice însuşi primarul Piedone, un fel de “patria şi dreptul meu” (dezlegarea în cuprinsul materialului).

Sunt de cele mai multe ori nemulţumit de apariţiile mele pe TV, dar de data asta Andi a făcut o treabă excelentă: am râs în hohote privind materialul, sper că şi Piedone a făcut acelaşi lucru.

  1. Am vazut reportajul…Am ras, dar m-a durut si sufletul. Si niste tufe de maces ar fi avut mai mult farmec decat trasura ecologica sau copacul de plastic. Nu stiu ce sa zic – ramai cateodata prostit de ce le mai trece unora prin minte. Te intrebi – oare au vrut sa faca o gluma sau chiar au fost seriosi cand au ales varianta asta de infrumusetare a urbei?

  2. Din cate stiu, e prima editie “Romania All Exclusive” din Bucuresti, dar nu si din tara (au mai fost Eforie si Costinesti in saptamanile trecute) 😉

    Astept sa ajuga/eti si prin sectorul meu (1), poate descopar si eu ceva locuri noi, eventual fara fitze..

    Let the discovery begin..
    PS: looking fwd to tonite @ 11.30 pm

  3. monica hanganu

    Piedone ar fi vrut sa puna pitici ( stiti piticii aceea dragalasi de gradina care se vand peste tot si au mare succes la public) , dar din teama ca ar putea fi furati a trebuit sa se reorienteze ..si i-a reusit !..cine credeti ca si-ar duce in gradina dinozaurul, mormanul de bolovani ,etc ?…risca mult cu minerul (dar s-au gandit la asta si-l pazesc ca pe ochii din cap) s-ar putea sa-l fure cei ce repara strazile si sa-l posteze de pozitie in asa fel ca de la distanta sa para ca cineva munceste acolo..

  4. mihaela ionescu

    …poate era mai util sa se construiasca un AZIL DE BATRANI cu acesti bani, ha?… iar senzatia de MAI MULT VERDE ar fi fost vizibil clara prin plantarea pur si simplu de copaci flori iarba etc si-atat! fara kitsch-urile alea de plastic… 🙁
    appropos, a avut vreo reactie dl. piedone dupa materialul asta?
    cu respect…

Leave a Reply