Concurs foto fără prejudecăți

SPER-Concurs_fotoDacă ştii să priveşti oamenii fără prejudecăţi, să eviţi stereotipia şi te pricepi şi la fotografie, programul guvernamental S.P.E.R.Stop Prejudecăţilor despre Etnia Romă – te invită la concurs.

În perioada 8 octombrie – 19 noiembrie 2009, în cadrul campaniei anti-discriminare S.P.E.R., se desfăşoară concursul de fotografie onlineRomi deasupra prejudecăţilor“, o competiţie pe tema anti-discriminării romilor.

Înscrie o fotografie pe site-ul www.sper.org.ro, împreună cu un text de susţinere care să justifice încadrarea în tema “Romi deasupra prejudecăţilor“. Publicul larg este invitat să voteze online fotografia preferată, până la data de 15 noiembrie 2009.

Cele mai populare fotografii vor intra în a doua fază a concursului, urmând sa fie jurizate de fotografii profesionişti Alex Gâlmeanu, Nicolae Burcă (Gin), Nicu Ilfoveanu şi de către organizatori. Premiul cel mare e o cameră foto Canon EOS 450D “tunată” cu motive romani.

  1. Sa SPERam ca vor avea si urmari toate campaniile impotriva discriminarii romilor… apoi poate vor exista si impotriva discriminarii altor minoritati… poate mult mai importante decat cele de etnie.

  2. “Vot online: In perioada 8 octombrie – 15 noiembrie 2009 vizitatorii pot vota pentru poza ta. O poza poate fi votata o singura data pe zi per IP.”

    Sistemul asta poate fi fentat foarte simplu. Exista doar o aparenta de corectitudine. O poza poate fi votata si de 10 ori pe zi de pe acelasi calculator.

Leave a Reply